Bakancslista játék (beszélgetés)
Egy lehetőséget kihagytam. Ha van olyan célod, amihez csoki kell, akkor azt végezzed ki és adjad le gyorsan, ha tudod.
Persze a cél leadásakor ismét kaphatsz csokit, hát az már pech kategória.
42-t cserélne 42-re valaki?
Nem tudok sok időt tölteni a gép előtt
Igen ezt is többször leírtátok már a fórumon, így lestem el tőletek, hogy mit is lehet/kell csinálni, ilyen esetben.
Csak benneteket ismételtelek meg, igaz nem tettem hozzá, hogy kitől lopikáltam, mert arra úgy konkrétan nem emlékszem, csak a leírásra.:-)
Tanulság?
Ha olyan célt kapsz, amelyikbe tiltott kártya van, akkor bizony célszerű legelsőnek azt az asztalodról eltüntetni, még pediglen a hozzá szükséges kép/képek a Közös térből való cseréjével. Ilyenkor nem tanácsos Új képet kérni, vagy más célt leadni.
Abban sem kételkedem, hogy a 31-42-ig képek között 5*os volt abban a 12 percben, de azt csak azok látják, akiknek ilyen extrájuk van.
Igaz nem ismételtem meg (mert már számtalanszor leírtam), hogy mindig csak 30-as teret látok.
Elég figyelmesen olvasok, de nem azt cáfoltad amit én véleményemként leírtam, hanem új témát húztál elő a kalapból.
Ha szájbarágósan írom le az a baj, ha meg nem fejtem ki rendesen, hogy a ritka kártyákra vonatkozik a megállapításom az a baj.
Szóval ha van kalapom az is baj, ha nincs akkor meg életbe lép a kalapos változat.:-)
Gyááá, megvan! :D
Most viszont sürgősen 5 percest kell szereznem, mert két szintnyi teljesítménypont felvételével vagyok lemaradva.
Süss nyárson egész malacot a kertben a barátaiddal!
Passzolta: Pusi.Mari | Elvállalható eddig: ma 20:12
Én azért írtam, mert nem láttad akkor.
Nem értettem félre az időjárás-jelentést. :) :*
Igen ezt mondtad, kiválasztva egy olyan Minijokert amibe ritka kártya egyetlen darab sincs.
"- Időjárás:
esernyő, eső, hó, köd, nap, szél"
Mind a hat kép TUCAT kártya, tele van velük a közös tér szinte állandóan. Meg új kártya esetén is ezeket kapod.
Van a 80-100 kép, amit szinte minden negyedórában látsz a közös térbe és néha néha látsz (talán óránként) a ritka kártyákból.
Ma szívatva vagyok rendesen. Köszönöm!
Egyik célomban 6 tiltott kártya, nem tudok tőle szabadulni, másik célban 3 mobil.