Bakancslista játék (beszélgetés)
Az igazságot úgy sem tudjuk meg, csak találgatunk!
Teljesen felesleges.
Bár csak ennyi lenne a probléma.:-)
Kalapáccsal volt tele tegnap este.
A sorvégivel igazán árasztani akkor lehetne, ha csere történik, mert úgy 2 db megy ki. Új, 1 pontos lap esetében csak 1.
Igen, 14 volt éjfél előtt.
De igazad van, tényleg ignorálni kell.
Ott arra gondoltam, hogy lehet hogy mivel Ildikó már nem játszik, meg Dóra is "visszafogta magát", abból azért van több.
😊
Kalapáccsal?
Nem, nem láttam...
Még mindig :)
de már lett
Nem stimmel az elméleted.
Mert akkor tegnap kalapáccsal kellett volna, hogy tele legyen. Vagy ma kellene az.
A múltkor egyébként úgy volt -meg is jegyeztem itt, mert csodálkoztam - hogy ki vásárolt fel 19 db undor kártyát? És miért? (Elő szokott fordulni, hogy egy-egy elkél, sztem akkor néhányan rányomnak véletlenül, vagy azért veszik meg, hogy ne csússzon be tiltott kártyájuk, miközben ki kell lökni egy másik tiltottat. Emiatt már vettem én is nem egyszer "felesleges" egypontost)
Nem is reagált rá itt akkor senki, de gondolom többen észrevettétek. Nos, a 18 mind lehetett ugye egy személynél (24-essel lehetett az övé mind a 19).
MÁSNAP elárasztotta az undor kártya a közös teret.
Ha volt nála - szerzett - egy sorvégit, akkor ezzel a húzással 36-48 db.undor kártyát tudott a közös térbe vicceskedni így-úgy.(Lehet 6 új kártyád extrával pl egyszerre 6 db is kirepülhet. Vagy 12, ha van sorvégije? Ezt most nem is tudom hirtelen...mindegy)
Most is, bármelyik pillanatban lehet nála ennyi, hisz össze lehet őket apránként is szedegetni a közösből. És az senkinek sem kell.
Van egy ötletem.
Nem kellene észrevennünk, nem kellene szóvá tennünk, hogy jé, mennyi undor, vagy akármilyen kártya van a közösben.
Hátha akkor megunja a dolgot és abbahagyja ha levegőnek nézzük. Minél jobban észrevesszük, ő annál boldogabb lehet.
Ma biztos romantikával lesz tele a közös tér!
Szerintem valaki televásárolja magát az 1 pontos napi ajánlattal, aztán sorvégi extrát használva elárasztja a közös teret.
Marha vicces.🙃🙄