Bakancslista játék (beszélgetés)
9 pontom van, reggelig pihi.
Nem kell ötlet???😳😲😯 egyesével szedtem össze és benne volt . Hát hogy a viharba 🤣 ahogy jók lettek a kártyák írtam be . Komolyan felb..sz ez a cél 😂 ha kidobod fel fogom venni ,beírom . Addig nem turkálok. Nagyon kíváncsi vagyok.
Az, hogy gyakorlatilag egymást hátráltatjuk, mivel a régi nagy pontos célok szinte alig kerülnek ki hozzánk.
Régen a kamera volt hiánycikk, majd a madár stb.. most a vulkán és a deszka.
Tűz pl ma délután legalább 4 percig volt a közösben. Pár hónapja épphogy érintette a közöst, már el is tűnt.
Nem azonnal, de meg fognak jelenni. Tapasztalat.
Mindenesetre elég rossz, hogy szinte negyedévente változik a passzolt célok listája. Olyan mintha lenne x cél kiosztva a játékosok között napi szinten.
Egy időben a kütyüs volt a favorit, aztán a járműves és kiállatos. Utána a malacsütögetős, most meg a kutyaszános és a tevegelős..
Persze régiek közül is van a passzoltak listájában, de egyre ritkábban.
Olyan nyilvánvaló, mint ahogy felkel a nap... ha minden leadott cél után visszakerülnének a kártyák, csapágyasra pörögne a közös :D
Én most teljesítettem. Leadom. Szerintem az kb 25 perc vagy fél óra mire a közösbe kerülnek. Ügyesen!
Hoxa azt írta pár napja, hogy leadott cél után nem kerülnek a közösbe a kártyák.
ötlet nem kell, és a kisállatost már elvesztettem, folyik kifelé :D
Passzolni sem tudom az üvegfestőst, annyi zseton nincs.
Így jártam....
Asszem, nyitok 3. célt, ezek le vannak kakálva.
lol : ):) faintos :) akkor megyek kajolni ,vidd el ha látod . Milyen aranyos vagyok , megengedem :) :)
Nálam kieső lesz, utolsó előtti helyen van.
Lehet, hogy lesz nemsokára, mert valaki leadta a célját, amiben biztosan volt.
A vulkán kártya megszűnt ? :O
Hát most megzavarodtam, mert a víz éppen kiesett, pipa 3 db.
na érthetően irom ez egy kutyulmány eddig :)
tehát pénz,ötlet,ecset,festék ,üveg .
javasolták még a vizet talán ,de hogy mi lehet a 6. 7. kártya nem tudom. sajnálom .hogy pont hozzád került :(
Mázlim van. A 10 kártyából 5 meglett, ahogy leadtam az előző célt. Köztük a 3 ritka kártya. Remélem, a többit gyorsan összeszedem:-)
az 5. az üveg
ez egy régi bejegyzés nem neked szántam cuncimókust :) :)
No ez a cél kuka 👍😅 egy rakás pont ráment,most meg már potyogna ki. Eddig ,pénz , idő,festék, ecset van . Egy csomót próbáltam ,nem kell hozzá. Legközelebb cuncimókus légy oly kedves,ahogy a többiek is megteszik ,ugyan írd már be a megoldást. Köszike
Én is sajnálom a kisállatost, amiből csak kettő hiányzik, de valamelyiket muszáj gyűjteni. Ezt vagy azt, mindegy...
keresem a fórumban mit irtam be de kicsit lassu a gépem :(
Írj neki, hátha segít, lehet olyan játékos, aki nem fórumozik.
Fürge ujjak nem kell, első próbálkozás kuka :D
További ajánlott fórumok: