Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bajor csülök knédlivel recept

Bajor csülök knédlivel recept


Elkészítési idő 100 perc

A Bajor csülök knédlivel hozzávalói:
1,5 kg csülök
3 dl barnasör
1 dl étolaj
40 dkg búzaliszt
2 db tojás
8 db zsemle kockára vágva, pirítva
só, bors, petrezselyemzöld, babérlevél ízlés szerint


A Bajor csülök knédlivel elkészítési módja:
A csülköt előző éjszakára sörbe bepácoljuk, majd 160 fokon olajjal kikent tepsiben lassan ropogósra sütjük. A lisztet a tojással és a zsemlekockákkal összedolgozzuk, fűszerezzük, majd gombócokat formázunk és bő vízben megfőzzük. Savanyú káposztát párolunk mellé.


Kategória: Húsételek receptjei


A bajor csülök knédlivel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook