Baján szültem/szülni fogok (beszélgetés)
nst a terhesgondozó folyosó utolsó(előtti?) ajtó.
logganccsal ott találkoztunk először :D
10.-én kell mennem NST-re,de elfelejtettem megkérdezni,hogy azt hol csinálják.....
Tud valaki segíteni? Mennyi idő? Mire készüljek?
Basszus, jövő hét már a 36.
ez szerintem teljesen korrekt :)
és ha már van rá 40, akkor azért az 50et könnyebben kifizeti az ember, mintha mondjuk a duplájáról lenne szó (nem tudom... fogalmam sincs, kinél mennyi a magánrendelési tarifa)
Épp jól alakult,mert mondta, hogy olyan hűségesen hívogatom mindig, de még a konkrétan nem beszéltük meg, pedig ő még az elején tisztázni szokta. Mondta, hogy van egy bizonyos készenlét, amikor is őt bármikor, éjjel-nappal, szabadság ideje alatt, hétvégén is fel tudom hívni, rendelkezésre áll,ennek pedig van egy díja: 50 ezer....ja, és mivel majdnem 50 km-re lakom a kórháztól,az utolsó hétre befektetne, biztos,ami fix,legyek csak szem előtt....
A férjem mondta,hogy ha engem ez megnyugtat, akkor kifizetjük természetesen.
szia!
ezt szerintem orvosa válogatja...
ciki, nem ciki, legjobb rákérdezni... úgy senkinek sem kellemetlen.
de egyébiránt annyit adj, amennyit tudsz/akarsz... megérdemel... szánsz rá...
visszadugni nem fogja a babát ;)
Kedden összefutottam Ritával a kórházban, dumcsiztunk pár szót..Lemeríti a meló, nincs nagyon ideje jönni :(..
Sajna nem tudok nyilatkozni a pénzről, nem szültem egyiket sem fogadott dokinál...
Mimzy eltűnt:-((( Pedig jó lett volna egy ismerős a kórházban....na mindegy....
De most komolyan: mekkora elvárás ez a magánrendelési tarifa tízszerese szüléskor? Mi van, ha mi nem tudunk annyit adni? Akkor benn marad a gyerek? Vagy megkap az ügyeletes orvos?
Ciki vagy nem, most csináltuk a gyerekszobát, elment egy csomó pénz, szóval 40 ezernél többet biztosan nem tudunk erre szánni....
Ez igaz:)))
Köszi,lehet teszek egy próbát.
szia!
én megpróbálnám. igaz, nem bajai és nem nőgyógyász... de a dokimnak ki van kapcsolva az a száma, amit a betegeknek megad, ha szabin van... meg egyáltalán, ha valamiért nem elérhető.
azzal semmit nem veszítesz, ha felhívod. legfeljebb lányos zavarodban hebegsz-habogsz :)
Szia!
Azt tudom, hogy normál esetben így működik,de itt írták a lányok,hogy szabin van!
Akkor is lehet hívni szerinted??
Köszönöm egyébként a választ:)))
Hali!
17-18 óra között lehet kérni időpontot 06-30/938 60-23 a telószáma.
Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy telefonon lehet esetleg időpontot kérni tőle??
Hogy működik ez nála??
Köszi:)))
kory!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
gratulálok!
akit jó szívvel ajánlanék, az a Tóth és a Kovács dr.
árakat nem tudok.