Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Bácskai krémes 1. recept

Bácskai krémes 1. recept

A Bácskai krémes 1. hozzávalói:
Krém

20 dkg margarin
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál cukor
2,5 dl tej
18 dkg porcukor
Tészta

kevés tejföl
fél csomag sütőpor
1 egész tojás
3 csapott evőkanál cukor
6 dkg margarin
20 dkg liszt


A Bácskai krémes 1. elkészítési módja:
A tésztához valókat összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy könnyen nyújtható legyen. 3 részre vágjuk, és egyenként sütjük rövid ideig, közepes tepsi hátulján. A krémhez a pudingot megfőzzük. A porcukrot a margarinnal jól kikeverjük, beletesszük a kihűlt pudingot, és jól kihabosítjuk. Megkenjük a lapokat, s a tetejére olvasztott tortabevonót rakunk, amibe belekevertük az olajat.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A bácskai krémes 1. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook