Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Baconos, medvehagymás töltlékes csirke recept

Baconos, medvehagymás töltlékes csirke recept

A Baconos, medvehagymás töltlékes csirke hozzávalói:
4 egész csirkecomb, fél kg csirkemellfilé, 1 egész tojás, 4 levél medvehagyma, 40 dg kenyér, só, bors, Wok fűszerkeverék
25 dkg szeletelt baconszalonna


A Baconos, medvehagymás töltlékes csirke elkészítési módja:
először elkészítem a tölteléket! a kenyeret beáztatom vízbe, majd ha jól megszívta magát, kinyomkodom belőle a vizet és szétmorzsolom egy tálba. beleteszem a tojást, a fűzsereket és az apróra vágott medvehagymát majd a baconszalonna felét szintén apróra vágva! a húst befűszerezem (só, fokhagymapor, Wok fűszerkeverék). A combokat megtöltöm a töltelék felével, majd a vékony szelet csirkemellfélékre is teszek tölteléket és feltekerem! mindezt egy tepsibe teszem és egy kevés olajjal meglocsolom, és alufólia alatt puhára sütöm!
amikor már megpuhult a hús, leveszem róla az alufóliát és leöntöm az alatta lévő lé felét, és egy kicsit pirítom a húst tovább! mielőtt teljesen megpirulna,ráteszem a maradék baconszeleteket és azzal pírítom tovább!



Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2008. jún. 9. 14:54
A baconos, medvehagymás töltlékes csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook