Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Baconos-hagymás hús recept

Baconos-hagymás hús recept

A Baconos-hagymás hús hozzávalói:
8 szelet kicsontozott karaj
mustár
3 fej vöröshagyma
10 dkg húsos bacon
2 dl tejföl

bors.


A Baconos-hagymás hús elkészítési módja:
A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket. Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórok fűszerrel. Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm.


Kategória: Húsételek receptjei


A baconos-hagymás hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook