Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Baconbe csavart fasírt (Őzgerinces) recept

Baconbe csavart fasírt (Őzgerinces) recept

A Baconbe csavart fasírt (Őzgerinces) hozzávalói:
0, 5 kg darált sertéshús
3 zsemle
2 tojás
1 közepes fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 teáskanál fűszerpaprika
0, 5 kávéskanál köménymag
bors ízlés szerint
1 kávéskanál só
15 szelet bacon
1 ek sertészsír (a tepsi kikenéséhez)


A Baconbe csavart fasírt (Őzgerinces) elkészítési módja:
A darált húshoz adjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd belepréseljük a fokhagymát. Hozzáadjuk az összes fűszert, tojásokat, sót, az előzetesen beáztatott zsemléket kinyomkodva, majd alaposan összedolgozzuk. Kikenünk egy ovális jénai tálat vagy tepsit a zsírral. A megformázott fasírtot beletesszük, amit előtte baconbe tekerünk. 190 fokos sütőben, alul-felül sütéssel kb 55-60 perc alatt készre sütjük.

Lehet tölteni főtt tojással, kolbásszal.


Kategória: Húsételek receptjei


A baconbe csavart fasírt (Őzgerinces) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook