Babsaláta recept

Elkészítési idő 80 perc

A Babsaláta hozzávalói:
4 személyre:

60 dkg bab
10 dkg karikára vágott vöröshagyma
2 dl borecet
1 dkg só
3 dl víz
3 dkg porcukor


A Babsaláta elkészítési módja:
A sós vízben a puhára főtt babot finoman karikára vágott vöröshagymával együtt a következő ezetes lébe tesszük: 2 dl borecetet, 1 dkg sót, 3 dl vizet, 3 dkg porcukrot jól elkeverjük. Tálaláskor leontjük olajjal és meghintjük törött porssal.

Jó étvágyat!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A babsaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook