Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Babfőzelék sült kolbásszal recept

Babfőzelék sült kolbásszal recept

A Babfőzelék sült kolbásszal hozzávalói:
50 dkg tarkabab
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1 nagy pohár tejföl
3-4 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
babérlevél, só
1 kávéskanál szódabikarbóna


Babfőzelék sült kolbásszal

A Babfőzelék sült kolbásszal elkészítési módja:
Előző este beáztatjuk a babot jó bő, hideg vízben, és főzés előtt átmossuk, így tesszük fel főzni, ugyancsak hideg vízben. Hozzáadjuk a szódabikarbónát, sót, babérlevelet, majd belereszeljük a hagymát és a fokhagymát, egy apró lyukú reszelőn. Puhára főzzük, majd behabarjuk a tejfölös liszttel.

Sült kolbásszal tálaljuk.


Kategória: Főzelékek receptjei


A babfőzelék sült kolbásszal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook