Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
:-))) Én is puskáztam ezeket a dolgokat, mert mindig bajban vagyok, mit lehet adni a babának, mit nem. Ezért gyűjtöttem ide pár okos dolgot.
Én is el tudnám vinni Danit turiba, de az üzletbe nem viszem be nagykabátban, mert rámelegszik, az üzlet előtt pedig nem szívesen hagyom őt kint.
akkor már ketten vagyunk :-I
Legalább 2 nm2 biztos helyünk lesz :-)
Az első gyereknél én is végeztem ügyintézői sulit de én nem kaptam kedvezményt.Mondjuk az 2 éves volt.
strand jó lenne..Hab testemmel elijesztek sok embert és mindjárt nagy helyünk lesz:) Meg nyárra már mozgékonyabbak leszünk, ha akkor lenne a tali, mert a kicsi kocsiba ültethetném a Hangát, a naggyal a tömegközlekedés majdnem lehetetlen vállalkozás:(
Én nem ismerem annyira Kecskemétet, van valamilyen park vagy valami, az tusom, hogy van egy szép strand
Én még sosem voltam Kecskeméten, úgyhogy jó lenne, ha valaki majd kijönne elénk a buszhoz.
Én is Én is Én is akarok,ismerem is a környéket mint a tenyerem!!
Legyen kecskemét,nekem is jóóó!!
Ez nagyon jól hangzik:) Ráadásul a Bartók B. végénél lakunk, negyed órára a gimnáziumtól. Felvázolom apjuknak, csak szerintem késöbb kezdek neki, ha nagyobb lesz a kicsi.
persze :-)
akkor eddig 3 akiknek jó Kecskemét
3 hónap
Tervezett kezdés 2009. március 21.
Tanfolyami napok kedd - csütörtök délután vagy szombat háromhetente szombat
A képzés helye Szent Margit Gimnázium, Budapest, XI., Villányi út 5-7.
vagy
Budapest, XIII., Frangepán u. 56.
Képzési díj 44.900.- Ft
Havi részletekben: 24.265.- Ft/hó (vizsgadíjjal együtt) 29.900.- Ft
Havi részletekben: 19.265.- Ft/hó (vizsgadíjjal együtt)
Vizsgadíj 27.900.- Ft
Felvilágosítás, elérhetőségeink (06-1) 321-9215, 0670/930-5527
www.efeb.hu , pocsai.edit@efeb.hu
Megjegyzés Kedvezményes EBCL vizsgalehetőség! (Bővebb tájékoztatást az "Egységes Európai Gazdasági Oklevél" oldalon talál.)
Vállalkozás a tanfolyam költségeit a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolhatja.
Nekem is jó lenne, egyszer voltam Kecskeméten, az Auchanba szállítottunk árut. De hogy adom ezt be emberemnek, azt nem tudom..
A Kecskemét nekem tökéletes lenne. Apák is jöhetnének? Említettem a férjemnek és azt mondta, ő is szeretne jönni, ha lehet.
és ha utána számolsz, sokkal olcsóbb is :-)
www.efeb.hu és most mivel kismama vagy -50 %
Aha. Ezt jó tudni. Efebnek hol lehet utánanézni?
Kecskeméten van valami hely ahová babákkal el tudnánk menni?
Mert az mindenkinek szerintem pont jó, mert középpontba lenne kb ahol mindenki él.
Az már nekem megvan :-)
Amikor itthon voltam, mint veszélyeztetett terhes megcsináltam, elnöki dícsérettel végeztem.
( ez most dicsekvés volt)
Én is elkezdem az elonál, de nagyon sok a rizsa és drágábban jött volna ki mint a tanfolyam
Az tök jó, én a kereskedő, boltvezetőivel szemezek egy ideje az Elo-nál, a végén lehet OKJ-s vizsgát tenni. Ha már egyszer növényeket árulok...
nekem a lányomnál volt ez a gond és masszírozgatni kellett a nem használt oldalát
Etetőszéket én lomtalanítottam terhesen:) Kidobták, én meg rohantam ki bálna testemmel. Csak az övet kellett kicserélni. A falmatricákat viszont rendeltem, de csak azért, mert lehetett utánvéttel fizetni. Előre nem utalnék, bizalmatlan vagyok.
Én kanállal adtam az almalevet is.
Szia!
Mióta adsz Sárának bébikaját? Ha nemrég kezdted, akkor elég csak naponta egyszer etetned még, és folyadéknak is elég neki az anyatej.
Jujj, abban mi megsülnénk:)
Megnéztem a naplódat:) Fogok lesni. Puffasztott amaránt nálunk a Cba-ban van, úgy néz ki, mint a hangyatojás:) Meg biobolt félékben láttam. Én nagyon szeretem, müzlibe keverem.
Én is egész nap egyedül vagyok Nándival, de én mindenhova viszem magammal még abba a turiba is ahova alig férek be a babakocsival. Én se nagyon szeretek neten vásárolni, bár az etetőszéket ott vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve.
További ajánlott fórumok: