Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
sziasztok!! Na megvolt a ballagás!!
Itt is eléggé fúj! meg csapkod az eső!
Csajszik!Ideért a szél,alig győztem a ruhákat beszedni.
Halkan mondom, el ne kiabáljam:visszaaludt:)
Asszem a foga a bűnös.
Bezsa is ébredt,még nem ordít.Etetem aztán a nagyot viszem mamáékhoz.
Botinak hisztis napja van, ha öltöztetem ha pelenkázom ha nem veszem ki azonnal az etetőszékből vagy a járókából mindjárt ordít, bezzeg ha vezetgetem és lépegethet fülig ér a szája, nekem meg leszakad a derekam.
Most nyugi van, kihasználom és cseresznyézek.
Én adtam az élvezetnek, tejet forraltam és nádcukorból készült kockacukrot tettem bele.
Hanga meg felébredt és ordít, szupi:(
Kávé elöttem,egészségünkre.
Jó ötletet adtál, asszem én is iszok egy nescafet capuccino porral:)
Egészségünkre!:)
Azon gondolkozom inni kellene egy kávét,hátha az feldobna.
Hazaérve itthon az volt az első, hogy levetkőzött alul. Most elaludt, alig tudtam a bugyipelust ráhúzni:)
Hát én is csak néztem, hogy mitől üvölt a lányom, a kiscsaj markolászta a pucér Hajni-valagat:)
Kinga nagyot mart Hajni fenekébe?
Édes:)
Hanga ma elinduláskor morgott folyamatosan magának, aztán egyszer csak csend, elaludt:)
Hason van,szájába a lap komolyan úgy néz ki mint egy kiskutya aki csontot kapott.
Amikor szinte dühödten tépkedik az ínyükkel, mint egy kiskutya, az nagyon aranyos tud lenni:)
Erre is nagyon változó az idő,hol esik hol a nap süt.
Nekem már napok óta,de hát ahogy a mondás tartja mindenkinek az fáj ami a leggyengébb.Rám ez nagyon találó.Bezsa kedvenc ételei közé sorolom most már a habtapi szőnyegét mert nagyon szereti enni.
Ne is mondd, átmentünk babázni tőlünk negyed órára, majdnem a házig fújt a szél bennünket. Olyan volt tavaly novemberben, hogy mire felöltöztettem az 5 hetes Hangát és a másfél éves Hajnit, elindultunk, elkezdett esni. Na én nem fordultam vissza, kárba veszett volna az egy óra készülődés:( Esővédő, Hajni meg lelkesen motorozott, nem érdekelte, hogy szétázik.
Lementünk sétálni, de minek? Jöhettünk vissza mert elkezdett szemerkélni az eső és fúj a szél.
Lányok, Hanga szegény kiakasztó!
Ritkán ennyire nyűgös, most semmi se jó, amióta hazajöttünk. Addig nem ordított, amíg evett és amíg magára öntött egy deci vizet a nővére cumijából:) Talán most bealszik..
Rajtam kívül fáj még a feje valakinek? Sajnáljuk magunkat és egymást közösen:D
Halálra fogják röhögni magukat, az tuti :))) Megnézném :)
aranyos vagy, köszönöm. Kíváncsi leszek, évek múlva a lányok mit szólnak majd, ha elolvassák.
:))
Humorban nincs hiány a kis családotokban :) A lányok is biztos öröklik. Már akartam írni, hogy a Te naplódon mulatok a legjobbakat :))) Öröm olvasni :))
Csak kövérek ne legyenek:S
P. mindig azt mondja, nagyon rossz soruk van a kövér kislányoknak, a Wigwamból is csak hajnalban viszik el őket a maradék pasik:)
Az enyém is tök normális. És laza. Nem idegesít minden hülyeséggel, nem tolakodó, de lehet rá számítani :)
Hát igen, vagy kifogsz egy szimpatikus segítőkészt, mint én, vagy menekülhetsz előle, vagy rád se nyitja az ajtót, hiába szeretnéd:( Most hogy az enyém felmondott, szomorú is vagyok, mert hívhattam, jött rendszeresen és jókat tudtam vele beszélgetni is.
tényleg? ez nagy köcsögség, az ember had válogassa már meg, hogy kit enged a lakásába
:))))))))) Lehet naturista lesz a nagylány :))) A másik meg evőbajnok :)))
További ajánlott fórumok: