Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Szia Lányok!
Mindkét kiscsajom taknyol, de mára már nincs hőemelkedésük. Egyenlőre. Hajni csak nurofennel tudott elaludni, de így is rengeteget nyöszörgött:( Most csak szimplán nyűgösek:S
undorító, de ne add fel!
én nem fogom, vagy mondjon le a gyerekről vagy viselkedjen úgy ahogy egy apának kell
Nálatok mikor találkoztak utoljára?
Sziasztok! Danama olvastalak ,ez felháborító,de sajna nem lepődtem meg.Nekem volt olyan ,hogy a végrahajtó Balu apjának a 80 miliiós budai villájából azt a lefoglalási jegyzőkönyvet kültde hogy tulajdonában 1 db asztal ,és 4 db szék van:-)) Biztos nem lett megkenve...,
ÉN már feladtam.
Jaj ! Most olvastam a naplódat!!
Zsolti miatt örülök hogy jobban van! De ez a rendőr sztori!! Tiszta nevetséges ahogy bántak veled!!!
Micsoda hatalom van némelyik kezében!! :((((
Mi újság felétek? arra is volt eső?
Még jó hogy ma füvet akartam vágni :S
jól :-P
aludt rendesen már nem lázas
sőt a napot azzal kezdte, hogy kiborította a nagy kockás vödört ! :-P
És ti hogy vagytok?
Márti!
Két gyerekem van, de a te naplódat olvasva tudtam meg, hogy tényleg nem 2-vel kezdődik a személyi számuk:S Látszik, hogy nem túl sűrűn nézegetem a lakcímkártyájukat:)
nos 2 perc anális zaklatás, pisi és kaki után igazam lett: 37,5 nél tartunk, de még nem adok neki kúpot, várok, hogy feljebb megy-e. Mire emberem meggyógyult, beteg lettem én:( Most a Hangában bújkál, utána biztos jön a Hajni:(
Az időjárás csak egy lapáttal hozzátesz sajna:S
Kriszta!
Hanga elirigyelte Rebustól a cirkuszcsinálást:(((
Csak a kezemben nem ordít, pedig már rég aludnia kellene. És gyanús, hogy hőemelkedése van:(
Román kori templomot, tófürdőt, várakat, bauxitlencsét, kavicsbányát, Balatonra nyíló panorámás helyet, buddhista sztupát, egy 700 éves hársfát, balatoni nádast, mackófarmot, kilátótornyot, ősi temetőben híres ember sírját, kis pataknak a zúgóját, a fóti gyermekváros angolkertjét, a vácrátóti botanikuskertet, a Hungaroringet, városnéző körutakra vezet sokszor az út stb. sok más egyebet. De a legtöbbször maga az odavezető út, amiért érdemes elmenni.
Számomra talán a legizgalmasabbak a Rezi vár, a Bauxitlencse, a 700 éves hárs, a macifarm, a fóti angolkert. Nem is tudom mind felsorolni.
Hát, eddig 28 helyet találtunk már meg. Az elsőket az Keszthely-Hévíz vonzáskörzetében, a többit meg itt, Pest megyében.
Itt van egy térkép, ami jelzi, hogy merre jártunk már.