Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Én is azon filóztam, hogy öltöztessem Botit, a téli kabát már vastag, a tavaszi meg még vékonynak tűnik, de inkább annál maradok pulcsival, mára még melegebbet írnak.
jó reggelt, ma csavargós napom van :-DDDD
Szia Mindenki!
Végre tavasz!! Tegnap rendesen melegünk volt a játszótéren, asszem előveszem a lányok tavaszi kabátját és inkább az alá adok két pulcsit.
Szép tavaszi reggelt Mindenkinek!
Brigi!
kiderült ki az aki telefonálgat?
Sziasztok!
Jól vagyunk, én az utóbbi időben nem tudom kialudni magam, ez van. Anyukám ilyenkor azt szokta mondani, minimum 10 évig ők sem tudták miattunk, úgyhogy kitartás.
Csá Csajok!
Mindenki jól van?
Danama remélem a tárgyaláson jól megfingatják Danci "apját"
Hasonló nálam is a helyzet,az olcsóbbakat inkább megveszem,de nem termelek,nincs rá idő.
Elég nyugisak a héten szerencsére:) Persze mindkettő rossz, most már főleg a Hanga a gazember:)
Tolom mindkét szerveren a kerteket, de most már nem kell túl gyakran ránézni, mert sokára érnek meg. Nem is baj, mert indul a játszóterezés:)
Jók,a teszen már vissza is árultam az árát,a csajnak meg nem férnek be a ruhái a szekrénybe.
Köszike jól,csak Bezsával rengeteget kell kint lenni,mikor bent vagyok meg csinálom a házimunkát.Csajok?Kertbirodalom?
Hát kevéske. Hajni ugye nem alszik napközben csak ritkán, de másfél évesen éjjel 12 órákat aludt cserébe. Most is alszik min.10-11 órát.
Zsolti se aludt még, itt teper a lányokkal itt van a Danci barátnője is
Ne is mondd, délelőtt azért nem voltam, mert állandóan megszakadt a kapcsolat. Most aránylag jó.
Én a végemet járom, Boti nem viszi túlzásba mostanában az alvást. Éjszak 8, nappal 2 órát alszik. Szerintetek ez nem kevés?
vesztünkre:)mert a gép meg über lassú lett
szia!
milyenek lettek a netes ruhák?
hogy ti milyen frissek vagytok :-DDDD
egész délelőtt ajánlotta magát és meguntam. Vesztemre:)
Az én mozillám is mindig azt akarja tegnap óta, de kinyomom, hogy majd később.
Baszki megint nem mentette el amit írtam. Frissítette magát a mozilla délben, azóta szar az egész:(
írtam és nem mentette el a köcsög, pedig nyomtam:(
Ritkán jössz Krisztina nagyon? Jól vagytok?
Dorka meg csak simán a Tépj szét énekelte :-DDD
További ajánlott fórumok: