Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Én még nem mertem neki szőlőt adni,pedig itt van az udvaron.Doktornő adhatok?
megjött anyós, hozott szőlőt, a kicsi csak úgy falta:) Hozott rakott káposztát is, most azt eszi az apjával. Étvágya alapján gyógyultnak nyílvánítom. Dr. freddiekrueger:)))
Örök optimista,maradj is az!
ühümm...nem mentünk, mert csak 37,1fokos. Ne fertőzzék már össze, talán nem lázasodik be este, ha igen, holnap 8-tól van a dokink rendelése.
Most viszont megyek. Talán este még be tudok nézni. Sziasztok.
Szorítok, hogy rendben menjen minden!
Bár már óvodánál vagy iskolánál tartanánk...
Hát, egyre bizonytalanabb vagyok benne. Nem tudom, lenne-e rá igény. De hát majd kiderül.
na kikapcsolom magamat, ill. a gépet, lassan hazaér Pityesz, indulhatok a rendelőbe. Pusza, lehet, hogy még jövök ma:)
gratula ügyes vagy:)
Olvasom, hogy babaklubot indítanátok. Sok sikert, majd írj le mindent.
Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem voltam, de annyira sok volt a munka itthon, hogy este, mikor végeztem vele, már nem volt soha energiám, hogy bekapcsoljam a gépet.
Viszont...
Most pár perce ünnepélyesen kiteregettem az UTOLSÓ adag mosásomat. Képzeljétek el, kezd rend lenni a lakásban. Igaz, még vannak feladatok, de már legalább a ruhakupacok eltűntek a lakásból.
Veletek mi újság? Óvoda, iskola hogy tetszik a kis lurkóknak?
hát nagyon sírt. De most már boldogan működik a Hajnival:)
juj az még fájhat is neki.
Most éppen nincs, mert kapott nurofent. Dokihoz megyünk mindenképpen, mert most néztem a szájába és az új foga körül egy véres zúzódás, vagy mi van, nem csak a száját harapta el.
Te jó ég, az sem piskóta... Mit tettél rá neki?
És láza van-e,mentek a dokihoz?
he-he:)
Hanga a változatosság kedvéért elharapta a száját, vagy nem tudom mit csinált, de jött a vér rendesen. Viszont ebédelt rendesen.
szeeegény :-)))
Dani most szokásos délutáni alvását végzi, előtte már én is kihalásztam őt a szemetesből és a számítógép kábel-rengetegéből. Mit mondjak, nagyon méltatlankodott. :-)
Jól,csak most épp Bezsám lázadozik mert nem szabad neki mindent piszkálnia.Dani?
Hihetetlen, de most jól. :-)
Te hogy vagy?
A miénken nincsen csat, nem tudom belekötözni. Szabadon tud benne mozogni. :-(
Miért keresel munkát? Már vissza akarsz menni dolgozni?
sziasztok!Hogy van mindenki?
én is bekötöm, különben kiugrik... néha így is kiugrani akar...
én is bekötöm:) Azért van rajta a csatt, nem?
Igen ez nálunk is megy előrehajol stb.
Lehet h megköveztek de én belekötözöm a derekánál fogva:P
Zorci is most kelt fel, én eddig a net-et böngésztem ,munkát keresve, és nemsoká mehetek szülőire, Zorcsival és Vandával, élmény lesz:P
Nem is tudom, melyik a jobb :-)
Dani többször felállt az etetőszékben, nekem meg a szőr a hátamon... rátámaszkodik az asztalra, és mászna fel rá. Huhh...
A tejtermelésben vannak bővebb és szűkebb időszakok. Ne ijedj meg! Ha úgy érzed, kevesebb a tejed, szoptasd meg gyakrabban a picidet! Én nagyon sokszor átmentem ezen 11 hónap alatt, többször majdnem feladtam a szoptatást, mert úgy éreztem, elmegy a tejem, de aztán mégis folytattam, és még tudok szoptatni.
akkor jó:)
Hanga lassan ébred szerintem, mert éhes lesz, 10 után evett gyümipürét, kíváncsi leszek, ma megeszi-e a zöldborsót. Nem nagyon reménykedek.
További ajánlott fórumok: