Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
tegnap este is a rántottát olvia olajjal csináltam, így só sem kellett bele
:) Anyós egyszer az enyém kaját lefikázta, mert "tocsog a zsírban". Ja, hogy borsos tokány volt és abba kell szalonna, meg a kisült zsírja? Mindegy, leszarom, jól főzök és punk-tum:)
Ez ismerős,apa is nagyon rászokott az én főztömre,az anyjáét meg macerálja.
mi nem kérünk, de mindig csomagolnak, sokszor nem is esszük meg, Robi is jobban szeret már az én főztömet, mert nem olyan zsíros mint anyué meg anyósé
nyami-nyami:) Kérek fénypostán levest!
tegnap paradicsomos húsgombócot csináltam két napra.
én ma fokhagyma krémleves csinálok dius receptjét próbálom ki, meg paprikás krumplit
Vagy rászokik,hogy nem főz hanem kér.D
végül is az egy lapos rezsón tudok bohóckodni:) Jobban fáj, hogy nem ülhetek be egy kád forró vizbe:( Most a gyerekek kihűlt fürdővize van csak:S
Na, akkor megoldva a kaja! Ha sokáig nem lesz még gázotok, akkor repesve fogsz vágyakozni a konyhába egy kis főzőcskére!
mi is szoktunk hétvégén kaját kapni
ja-ja:) Holnap jön anyós, vele is mindig főzetünk kaját, szerencsére szívesen csinálja:)
Körbe kell járni a családot, mindenhonnan hozni vmit, és meg van oldva a jövő7. (Van egy ismerősünk, ők így csinálják :S)
Ezen én is elgondolkoztam...
Ő tudja:(
Jó reggelt!
Nem értem a Mártis dolgot gész pontosan, de mindegy, sok volt az egy hónap kimaradásom, ez nem a Barátok Közt, itt gyorsan pörögnek az események :DD!
Jó turizást Danama!!! (nálunk túrni)
Levi még alszik, egyéb esetben nem tudnám püfölni a billentyűzetet.
Töprengő, gratula, ügyi vagy, túl vagy rajta és ez a lényeg!
Kinni remélem ma Botkónak jobb napja lesz! Édes lehetett a játékkupacban!
Szia Lányok!
Gázunk továbbra sincs, állítólag kb. 2 hét lesz, mire megcsinálják a vezetékeket:S Úgyhogy szombaton megyünk anyámékhoz, mert be kell festenem a hajam, Pityu meg közölte, hogy mindegy mit főz muterom, csak sok legyen, hogy tudjunk hazahozni:)
Sziasztok!
Danama!Jó durizást!
okszi, remélem sok jó cucc olcsóért, mert már most sokadika van
Így igaz, szerencsére. :-)
Remélem, ti nem mentek világgá :-)
Jó turizást, vegyél sok jó holmit!
sziasztok!Betegek gyógyulnak?Többiek jól vannak?
mindegy vagyunk még egy páran :-)
holnap babakocsival megyünk a Danci elé nagyon jó cuccokat láttam az új turiban
Így van, de azért nekem nem tetszik az ilyen viselkedés. Akkor ne mondja azt, hogy a családjának szenteli az életét, mert ez nem igaz!
Aha, már látom. Lehet, úgy döntött, mégsem a család az első, vagy csak belőlünk lett elege... nem tudom. Mindenesetre fura.
További ajánlott fórumok: