Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Danama, nagyon örülök!
Mi történt? Kiszáradt Zsolti?
Jobban van már?
Senki nincs?
Szilvóca, hogy vagytok?
Örülök, hogy jól vagytok!
Gondoltam rátok sokat!:))
Tessék sokat pihizni?
Hogy viseltétek?
Na hálistennek, hogy otthon vagytok!
Hess pihenni!
sziasztok csak bekukk, fáradt vagyok, Zsolti nem :-)))
a megszokott környezetét pakolja :-)
Bence már alszik!Készítettem az ebédet,és gyanusan csönd volt kerestem hogy hol van amikor látom hogy az ágyában alszik!Ez az első hogy önállóan le feküdt!
Persze ilyenkor Nándi nem alszik,így vele kell foglakoznom!Mondjuk most még el van az ágyában...de hogy meddig??
Hát akkor stram kisfiad van!:)Bence tuti ki készült volna!
Még most is van olyan hogy nem akarom hogy el aludjon délelőtt,de hiába akkor el alszik a földön fekve,vagy a játékokon!
Hű nem semmi nekem ennyi idősen Bence még 2x aludt egy nap!Sőt még van olyan hogy most is!
Mondjuk este akkor is ugyan úgy alszik el!Gondolom olyankor fáradtabb...
Boti régóta egyszer alszik, egyre később aludt el délelőtt és elhagyta a délutáni alvást.
Mostanában reggel 7-8 között kelünk, 12-13 körül alszik el, 14-15 körül ébred. Szinte mindig alszik minimum 2 de inkább 3 óra hosszát is. Este 8 fél 9 körül fürdetünk és 9 körül alszik. Ha fáradt akkor néha előbb, ha meg nem álmos akkor hagyom játszani és később altatom.
Ez jó hír, hátha jobb kedvem lesz majd, ha kimegyünk mi is...
Akartam kérdezni tőled, hogy Botinak milyen a napirendje? Reggel mikor kel, este mikor alszik el, napközben mikor alszik?
Azért kérdezem, mert Daninál felborul egyre inkább a napi két alvás, és hamarosan át kell állnunk az egyre.
Most jöttünk be, nagyon szép idő van!
Persze Boti többször elesett a homokban összekoszolta a kabátját és a nadrágját is rendesen. Ha elalszik kezdek neki mosni és főzni.
Szia!
Nekem nincs rossz kedvem, csak punnyadt vagyok, nehezemre esik felöltözni és kimenni a levegőre sétálni egyet. Pedig jó idő van, most kellene kihasználni. Nem szoktam ilyen lenni, össze kellene szedni magam.
Örülök, hogy jól vagytok!
Nekem rosszkedvem van :-(