Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babatervezés/babavárás 2012-ben Nyíregyházán fórum

Babatervezés/babavárás 2012-ben Nyíregyházán (beszélgetős fórum)


17. ÉvaMD
2013. szept. 19. 17:36
Én mindenkinek Dr.Péli Tóth Juditot tudom ajánlani én két kisfiamat nála szültem nagyon kedves és segitőkész.
2012. okt. 1. 16:43

Sziasztok.

Én Páli-Tóth doktornőt szeretném ha járt hozá valaki nála mennyi a magán rendelős és milyen gyakran hiv a rendelőbe és a szülés tarifa.

2012. máj. 31. 16:20

Sziasztok!


Nemrég szültem én is, így hallottam, láttam 1-2 orvost.

Egyik szobatársamnak Lukács Róbert volt az orvosa. Nagyon meg volt vele elégedve és utána is csak jókat hallottam másoktól is tőle. Nem úgy tűnt, mintha a pénzre menne.

Kovács Róbertnek nagyon sok páciense van. Sokáig csak jókat hallottam róla, aztán az egyik ismerősömnél megindult a szülés és fél napig nem lehetett elérni. Programozott császár volt, de a csajnak nem csinálták meg, csak amikor végre a dokija bejött.

Rácz Krisztina is nagyon felkapott. Kedves, a frissen szült pácienseihez minden nap bejött.

Péli-Tóth Judit: Kedves, fájdalommentesen vizsgál, de sok kismamától hallottam, hogy hétvégén, ünnepkor nem szívesen jön be szüléshez.

Orosz, Fábián: Nagyon felkapottak, a legdrágábbak, de szakmailag nagyon ott vannak. Mondjuk rokon csajnak Orosz volt az első babánál a fogadott orvos. Neki van tarifája. A csaj kevesebbet adott és most, hogy a 2. babát várja, nem vette fel neki a telefont, amikor kereste.

14. angie28 (válaszként erre: 13. - kicsi.esztee)
2012. febr. 23. 13:49

Szia!

De jó, hogy jöttél és említetted Pap Károlyt!

mi is most próbálkozunk 3. babával és egyben ez lenne a 3. császárom.

Ezért szeretnék tapasztalt, de nem pénzes dokit.

Már, ha van ilyen.

Őt ismered szülés szempontjából is?

Ő meghatároz összeget a szülés árára?

2012. febr. 23. 10:37

Sziasztok! Látom lassan 2 hete senki sem írt, de hátha alakul még valami.

Én is nyíregyházi vagyok, és rajta vagyunk az ügyön, vagy talán már sikerült is? Még nem tudjuk! De remélem a legjobbakat! :)

Seres Andi valóban nem lenne jó döntés, nekem akit javaoltak az Sípos Attila, habár nagyon megy a pénzre... így felejtős, illetőleg Pap Károly. Én hozzá járok! Borzasztóan aranyos, kedves, türelmes, és nincsenek anyagi kikötései sem. Sőt ha sűrűn megyek, mert voltak gondjaim, volt mikor pénzt se vett el, vagy a szokásos 10ezres uh helyett csak 4et kért, mert hogy elég sűrűn vissza kellett mennem. Csak ajánlani tudom!!!!

12. dora21
2012. febr. 15. 20:00

Én nem voltam még Seres Andreánál de én is csak rosszat hallottam róla. Petróczy Ottóhoz járok mivel mi is babát szeretnénk és teljes mértékban meg vagyok vele ellégedve. Nagyon alapos, szívesen válasol minden kérdésemre, mindent elmagyaráz. Nekem eddig ő vált ba. Leskó szerintem nem igazán kedves azokkal akik nem hozzá tartoznak egyszer volt hozzá szerencsém a kórházban.

De persze mindenkinek más jön be.

2012. febr. 15. 19:36
Én Seres Andreánál szültem,ő volt az ügyeletes,azzal fogadott,hogy ő még nem is aludt ma éjjel...Amikor megtudta,hogy nincs fogadott dokim,felvette a kedvesebb arcát.Szülésnél nem volt probléma,de több kollégája is kritizálta,hogy bevállalt első gyereket 4600gr-mal simán szülni,baj lehetett volna.Később szakrendelőben több problémám is volt vele.Molnár Balázsról és Petróczi Ottóról csak jókat tudok mondani.
2012. febr. 15. 11:45

Sziasztok!

Az eddig elhangzott orvosokat nem ismerem, csak Molnár Balázsról hallottam, hogy tényleg kedves, figyelmes orvos.

Smiley, arra lennék kíváncsi, hogy írtad, a Molnár Balázs, nem határoz meg horribilis összeget a szülésért! Ezt úgy érted, hogy mondott összeget, csak keveset vagy egyáltalán nem mondott?

Császár után mennyi idő múlva engedett haza?


Azért kérdezem, mert mi most tervezzük a 3. babát, 3. császár lenne és orvost keresek.

Az első fiam Felföldi Róbertnél született , ügyeletben, nem volt orvosom. 4 éjszakát voltam bent, este 18 órakor szültem.

aztán 2. gyermeknél már hozzá jártam végig magánrendelőbe, rendes volt, hívhattam bármikor, ha nem vette fel, visszahívott, de...

Progr.császárra készültünk, de hamarabb indult be a szülés, vasárnap volt, egész nap hívtam, semmire nem reagált, végül este már bementem, a kórház sem érte utól, így megint az ügyeletesnél szültem, Karászi Gyulánál!

Ő egy rettentő alapos dr. , csak hogy szerinte császár után 6 napig min. bent kell maradni.

Rettentően mentem volna már haza az akkor 2 éves nagyfiamhoz, így elengedett hosszas könyörgés után 5 éjszaka után.

Ez nekem azért is volt nagyon rossz, mert sokkal jobban felépültem 2. császár után, mint az 1. után. Jól éreztem magam, nem volt komplikáció, miért maradjak.

Na, meg az sem volt mindegy, hogy VIP szobában voltam ( én a többit el sem tudtam volna képzelni, az otthon maradt kisfiam és apa miatt, hogy ne lássuk egymást, ne tudjanak meglátogatni)

Szóval én most olyan orvost akarok, aki azért nem annyira aggódós, körülményes, de ugyanakkor alapos, mint pl. Karászi dr.

2012. febr. 9. 19:20
Leskót ajánlották ma. Ismeri vki? Seres Andreát már is elfelejtem :)
2012. febr. 8. 10:56
Helló! Abban hogy kit válassz, semmiképp sem adnék tanácsot, hiszen nagyon sok jó hírű orvos van, arról fogsz még elég infót kapni, én inkább azért írtam, hogy javasoljam Seres Andit sürgősen felejtsd el! Nem egy nem két ismerősömnek volt vele problémája a figyelmetlenségéből adódólag, én is voltam nála 2x, (utánna hallottam róla azt amit), és többet nem is mentem. Azon 2 alkalommal amikor voltam nagy bakot nem lőhetett, de a hozzáállása nem az igazi volt. Persze van olyan ember is az ismerőseim közül aki esküszik rá, de én személy szerint akkor is azt javasolnám hogy keress inkább más dokit!
2012. febr. 7. 22:52
Annyit még hozzátennék hogy nem határoz meg horribilis összeget a szülésért mint a legtöbb orvos.
2012. febr. 7. 22:47

Szia

MOlnár Balázsnál szültem császárral nagyon meg voltam/vagyok elégedve vele,mint orvossal,mint emberrel. Számomra nagyon fontos volt hogy a szülés/műtét levezetésén túl arra is odafigyel és időt szán hogy lelkileg hogyan hatott rád és a kispapára a szülés "élménye",átélése ami szerintem nagyon fontos.

2012. febr. 7. 20:57

Szia!

Én Dr. Adorján Gusztávnál szültem 8 hónapja,és nagyon meg voltam vele elégedve.

2012. febr. 7. 18:21
Konkrétan nincs vele gondom, csak mivel babát tervezünk, a legjobb dokit szeretném :)
3. opi1
2012. febr. 7. 18:14
Pethővel mi a gond amiért váltanál?
2. opi1
2012. febr. 7. 18:13
Molnár Balázs is nagyon lelkiismeretes doki. Én őt ajánlanám
2012. febr. 7. 18:07
Sziasztok! A párommal babát tervezünk. Szeretnék érdeklődni, hogy melyik dokit ajánljátok? Pethő Györgyhöz járok, de lehet váltok. Seres Andreát is ajánlották már. De tanácstalan vagyok.

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook