Babatervezés 2016 év vége - 2017 (beszélgetés)
Az leszel! Biztosan! Bocs, hogy megkérdezem, de mondták, hogy miért vetéltél el 23 hetesen, mi volt az oka? De, ha nehéz róla beszélni,akkor természetesen nem kell válaszolnod.
Az csak a látszat hogy erős vagyok..teljesen kész voltam. Az autoimmun betegség is valószinű a nagy trauma miatt alakult ki...de szerencsére viszonylag hamar vissza állt a vérképem a normál tartományba-a sok sok gyógyszernek köszönhetően. Tünetek néha meg vannak, de türhető..és most csak a cél lebeg a szemem előtt:boldog anya lenni, egy egészséges baba anyukaja !
Szerintetek csinálhatok ma este már egy tesztet, hogy lássam, hogy megtörtént ma az ovu?
Reggel volt egy mosolygós CB pozim.
annyira sajnálom,nagyon erős nő vagy! nem tudom én hogytudnám ezt feldolgozni... De minden rosszért kárpotol majd a babád aki majd most összejön,és minden rendben lesz vele,veletek! :)
Igen..az volt..illetve legbelül még mindig fáj; de mivel nagyon szertnénk végre család lenni, muszály előre nézni..kellett ez a fél év hogy össze szedjük magunkat.
Nagyon sajnálom :-(, borzasztó :-(
Ó de sajnálom! :( Biztos szörnyű érzés lehetett.
Első..illetve hát második..az első 23 hetes terhes voltam amikor elment-meg kellett szülnöm..tehát így nézve második..:(
Nektek első baba lenne, vagy van már gyerkőc?
Még most kaptunk zöld jelzést oktoberben. Márciusban volt egy missed ab. Aztán kiderült hogy autoimmun beteg lettem-és még most került olyan állapotba a betegségem hogy rá startolhattunk ujra.. nagyon bízom benne hogy összejön.
nem tudtam :-) Még van egy pici a napból szerencsére :-)
Így van, éppen ezért apával ma tuti buli :-D
Mi alapból erre készültünk, hogy min. 3 gyerek :-) Sok velük a meló, de megéri :-)
a nődokim szerint szervi bajom nincs, elirányított a Forgácsba. Eddig jegeltem, de majd a jövő héten telefonálok,mert ennyi idő után már azért nem biztoselegek a házi praktikák. De hogy ott mit mondanak az majd kiderül.
Párom okés :-)
CSajok! tudtátok hogy ma 10 millószoros nap van? minden kivánságotok és vágyatok 10milliószoros erővel hat az univerzumra,ugyhogy mindenki csak pozitívan++++! :)
De jó...most voltam nőgyógyásznál..a 19 ik napon-azt mondta látszik hogy volt ovum..úgyhogy ez a hónap már kilőve..
Azt mondta juniusig probálkozzunk spontán-ha addig nem jön ösdze, akkor ujra nekifutunk a lombiknak..
Jövő hónapban veszek ovu tesztet..hátha.
naerről beszéltem pont erről :) menjetek el ide oda,csináljatok programokat sétálgassatok vacsizzatok borozzatok néha,csak ugy. mert jó. és hidd el sikerülni fog :)
Igen, ezek toltodesnek nagyon kellenek, es nagyon jok is!
Egyebkent ki vagytok vizsgalva, minden oke?
ezt gyönyörűen leírtad,komolyan megkönnyeztem majdnem(nagyon nem vagyok síros fajta) :) igen ez egy teher lehetett hogy jaj mindjárt 40éveslesz a párom addig kell sikerülni mert utána már nem akar.. szerintem igy már jobban eltudodengedni és jönni fog! anyira szurkolok neked,nagyoooon!!!!! :)
Állítólag nem, és nem egy kivételt ismerek, akinek nem akkor fogant a baba, amikor elvileg ovulálnia kellett. Valaki menszi alatt esik teherbe.
Remélem nektek is mihamarabb sikerül. Ebben a ciklusban én elkezdtem az elengedést, mert lehetettem a hőmérőt és nem ovu teszteltem. De tudom kb 11. napon volt, mert akkor szokott.A ciklusom óramű ez szerencsére úgy tűnik rendben van. Szóval haladok én csak lassan, mert a szívem picit mást akar, mint az agyam , de megküzdök ezzel, mert így kell tenni. Csak akkor nehezebb, amikor mindenki (nem itt hanem privát életben) osztja az észt több gyerekkel,vagy akár gyerek nélkül, hogy csak gyerekkel teljes az élet! De ha szarul is vagyok ,fel kell állni és menni tovább! Tegnap mozizni voltunk meg vacsizni, ma kolbász fesztiválon és megígértük egymásnak lesz pár ilyen progi, ami rólunk szól :-)
érdekes téma az biztos. de tényleg nem tudom mikor voltunk együtt h mikor sikerült,de sikerült :)
:-) Ez nagyon jó dolog lehet és jó hogy vannak ilyen szerelmek :-)
jajj de jo,Gratulálok nektek és szeressétek egymást nagyon még nagyon sokáig,örökké! :)
Minden szavadat aterzem.
De fel a fejjel!
En mar az elengedesben vagyok, az iden mar csak pihenek.
Es tenyleg, jobb igy. Na jo, persze ovu teszt megvolt, akcio megvolt, de valahogy ez teljesen mas volt.
Nyilvan az en tortenetemhez hozzatartozik az is, hogy a parom azt mondta mikor elkezdtuk, hogy o 40 eves koraig szeretne gyereket, utana mar nem.
En ezt elfogadtam es tiszteletben tartottam. Okt.9en volt 40 eves.
Csinaltam neki egy csodalatos meglepetes bulit, egyeb csodalatos ajandekokkal, s annyira jol sikerult, annyira boldogga tettem, hogy ez valahogy most kozelebb hozott minket egymashoz.
Termeszetesen megbeszeltuk a hogyan tovabbot, elfogadta hogy nem jott ossze, de nyilvan ha sikerul, akkor nagy duzzogva megtartanank 😂😂😂😂😂
Az inszemet is megbeszeltuk, most nyugi van, lekerult egy kepzeletbeli teher a vallamrol. Bizom a sikerben tovabbra is, de most valahogy mashogy, nemtudom megmagyarazni.
Egyebkent en kileptem minden ilyen babas csopibol mert sokkal jobban kattogot az agyam rajta ettol.
Erre itt vagytok ti, es tegnap idepofatlankodtam,de biztos okkal tortenik minden. 😉
Megmondom oszinten, hogy azert tetszik, mert ez egy nagyon lelkes csoport. Friss ver, nekem, hogy ugymondjam.
Na jo hosszu lett, mara be is fejezem 😂😂😂😂
Biztos fog menni! Mi itt mimdannyian küldjük neked a pozitív energiákat. Nagy ölelés! :)
De jó ezt olvasni...én még mindig kutatok , olvasok hogy mennyire szent írás ez az ovus fogantatás...tényleg csak az 3-4 nap esélyes ?
Mi több, mint 11 éve vagyunk együtt és pont egy hete volt a 7. házassági évforduló . Nagy szerelem a miénk még mindig, jobb férjet és apát nem tudok elképzelni. A legjobb ember, akivel életemben találkoztam ❤
További ajánlott fórumok: