Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Igen, ez nagy melegben nem mérvadó, amit írtam. Ilyenkor nekem fontosabb a vízivás, úgyis tudom mikor van kb ovu, 2 naponta együtt voltunk, de aztán végül sikerült megcsinálni a teszteket, de votl amit kontrollálni kellett. Szerintem fontosabb az ivás ilyenkor, az legyen az első, minden más csak utána, nehogy bárki rosszul legyen emiatt 🙏
Persze és épp ezért van 24-48 óra írva mondjuk a Facelle leírásába.
Mindegy, hogy számolsz 24-48 órát onnan vagy az utolsó teszttől 12-24 órát, az eredmény ugyanaz... 😊
Ovuláció egyébként sincs az LH csúcs közepén tehát a lényeg pont az első negatív teszt lenne a pozitív után.
Próbáltam utánanézni és azt írják. :) Nekem ez logikusabb is. De szerintem bármi előfordulhat, mert ha valakinek tényleg nehezebben reped meg, akkor lehet, hogy az újabb hullám miatt még másnap is pozitív. Simán el tudom képzelni.
Akkor ilyenkor az első pozitív teszt a mérvadó? :O
Én is fél 5-ig dolgozok de hazafele úton is muszáj innom egy csomót mert csak napon tudok parkolni és 50 fokban simán kiájulok ha nagy meleg volt. :/ ráadásul annyit, hogy otthon hiába nem iszok már, még az esti pisi sem használható ovutesztre.
Ugyanez: munka vége felétől hazáig nem iszom, nem pisilek. :D
Ha hosszabb ideig pozitív az LH-teszt, akkor a pozitivitás kezdetét kell nézni. Hiszen az LH-csúcs megtörtént, a tüszőrepedés folyamata elindult. Van, akinek egész rövid, van akinek kicsit hosszabb. Ha, tegyük fel, nem tud kiszabadulni a tüsző, akkor meg szerintem általában az van, hogy pozitív, aztán pár nappal később újra pozitív, amikor újrapróbálja a szervezet. :)
20-as LH-t reggeli második vizeletből csináltam, másodszor belenyúltam egy 40-esbe, reggeli első vizeletet használtam annál és az ìgy is csak 1 napig volt pozitív.
De én aztán használhattam volna délutáni pisit, kajak átlátszó volt sőt, a reggeli vizelet se mondható nálam olyan extrémnek.
Nekem volt 2 napig pozitíva facelle. Ovu végül aznap volt, mikor már negatív volt a teszt. Nem nagyon tudtam amúgy eldönteni melyik az erősebb, lehet ha köztes időben csináltam volna még egyet, az lett volna viszont mind a 2 napon erősebb volt a tesztcsík.
Nagy melegben nagyon rossz volt, volt hogy már majdnem pozitív lett a teszt a reggeliből, délutániból meg full halvány..hát mondom ez nem lehet, tuti sokat ittam. Itthon én már nem iszok sok vizet, úgyhogy kibírtam még 2 órát és estére jó erős lett :D
Amúgy én fél5ig dolgozom, 3 órakor iszok utoljára (nem sokat), elmegyek pisilni, utána pedig valahogy 17:15re érek haza, leviszem a kutyusomat sétálni, aztán mire visszaérek vele, pont ott van az a 2,5-3 óra és uzsgyi :D
LH teszt előtt ti hogy bírjátok ki, hogy ne igyatok 2 órán át? 😀
Ez lesz nekem is az első LH tesztes hónapom, még van bő 1 heten az ovuig kb, de már kíváncsi voltam és 1-2 tesztet megcsináltam. Viszont napközben borzasztó magamra parancsolni, hogy ne igyak semmit a teszt előtt. 🙈
Így van, megvan az LH csúcs és elvileg 12-36 órán belül (max 48 óra)😊 valakinek több napig pozitív, akkor viszont úgy tudom, hogy az utolsó pozitív napot kell nézni, de ebben nem vagyok biztos, mert nekem 1 nap alatt is jól kivehető és sose kellett nézni, hogy most akkor melyik a pozitívabb, vagy halványodott-e az előző napihoz képest.
Most csináltam még egy ovu tesztet.
Kicsit erősebb a csík szerintem mint a délutáni. :))))
Akkor ha jól gondolom most lesz majd pé
Igen. Alapvetően pozitív vagyok ezzel kapcsolatban, de azért ez fájó pont mindenhogy, néha eltörik a mécses, nehéz mindig mosolyogni és abszolut reménykedőnek maradni, főleg hogy közben azért nem áll meg az élet és történik ez meg az,amitől az ember besokall és nem tud egyszerre minden területen helyt állni 🙈 de ezért is szuper, hogy vagyunk mi itt egymásnak 🙏😊
És ekkor jönnek a "de még csak x ideje próbáljátok, jönni fog, ne görcsölj rá"... Szerintem mindegy, hogy vannak-e tüneteim vagy nem, minden sikertelen hónapban rossz, hiszen vágyom arra a babára. 😔 Néha ki adni magunkból ezeket az érzéseket.
Nekem is nagyon halvány és nekem keddre írja az app. De nekem általában 2 nappal előtte reggel halvány, ugyanaznap este erősebb kicsit, másnap reggel erősebb, estére ugyanolyan erős mint a kontroll csík, másnap reggelre erősebb mint a kontroll csík (lh csúcs), aztán estére megint ugyanolyan erős tehát halványodik. Szóval nekem valahogy így szokott lenni, 2 nap alatt reggelről estére változik.
ha megemelkedett, akkor már túl vagy az ovun, és mivel a pete csak 24 óráig megtermékenyíthető, én azt mondanám, ma/holnap együtt lenni már késő.
Az a lényeg, hogy mire a pete kiszabadul, a srácok ott várjanak, hiszen nekik is jócskán idő kell, míg felérnek.
Azt mondják, két naponta jó szexelni, mert a második már kvázi vaktöltény. Ma kihagynám,holnap szexelnék, meg rá 2 napra.
Köszi szépen a választ!
Akkor reggel tesztelek megint egyet, csak hogy tudjam hol járunk.. de össze bújunk este😍
Akkor ma is meg holnap is 😍❤️
A hőm már megemelkedett mert 2 napja 36,5 volt ma meg már 37,1
Kösziii Csajszik.
Feltöltöttem egy képet .. már picit megszáradt élőben kicsit erősebb a csík.
Ez most pozitívank számit?
Köszi, hogy segítetek 🤗🤗🤗🤗
Látom többen válaszoltak csak azért teszem én is, mert nekem semmi fokozatosság nem volt. Kontroll csík, egy nagyon halvány tesztcsík ami nem erősödik. A pozitívat megelőző napon talán látszott kis erősödés, de nagyon nagyon messze volt az erős csíkhoz.
Aztán full pozitív teszt az LH csúcs napján.
Szóval ha sokáig halvány marad a teszt se ijedj meg, akár holnap is lehet pozitív.
Arra figyelj, hogy ne igyál 3 liter vizet egyszerre a teszt előtt pl.
Üdv újra itt! :) Hátha 1 hét múlva már egy jó hírrel jössz nekünk! :)
Igen, legyetek együtt ma-holnap. :) Akár mindkét nap. Ha majdnem olyan erős, akkor lehet, már volt is a csúcs, vagy mindjárt lesz. Ha holnap halványodik, akkor már megvolt az LH-csúcs. És rá 24-36 órára ovuláció. :)
Most csinaltam.. most megnéztem majdnem olyan erős mint a kontrollcsík.
Akkor most lesz peteérés a csík szerint?
Most kell együtt lenni? Ma-holnap?
Ez olyan halvány szinte nem is látszik...🙄🙄🙄
Akkor ez azt jelenti tolódik a pé? Vagy nincs is?
Bocsánat a buta kérdésekért... 🙄
Szia múltkor én is erről a témáról kérdeztem. Mindenkinél máshogy működik.
Szerintem a peteérés közeledtével kell erősödnie a csíknak. Azon a napon, amikor ovuláció lesz a vonalnak majd ugyanolyan erős pirosnak, vagy sötétebbnek kell látszódnia, mint a kontroll csík. Ha csak halvány piros a vonal az negatívnak számít.
Sziasztok Csajok! :)))
Vettem ovu tesztet. Az alkalmazás 09.05re írja a peteérést. Ha most megcsinálom a tesztet.. mit kell rajta látnom?🙄😃😃
Sosem használtam még ilyet. :))))
Mikor kell a legerősebbnek lennie?
Jajj de jó ezeket hallani☺️
Biztosan nekünk is lesz hamarosan én csak pozitívan állok a dolgokhoz még szivárványt is láttam pár napja hátha egy jel volt🤞🤭
Szia Babcsira 😍 de jó, hogy újra itt vagy köztünk, és hogy minden rendben van veled 😊 nekünk még azóta sem sikerült, kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel ugyan, de rajtavagyunk, én ehónap 20-án megyek végre dokihoz 🤞 sokan közülünk (és egyre többen) kismamik már, úgyhogy nagyon feltöltő ilyen pozitív történeteket olvasni 😊
További ajánlott fórumok: