Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Sziasztok.
Sajnálom Zsivi, de hátha nem véletlen, hogy lesz még egy spontán hónapotok:) Csodák vannak ám, bár velem még nem történtek az igaz:)
már lenyugodtam egyébként
csak utálok várni:)
Igen.
Az első terhességgel 5. hónap végéig dolgoztam, de ott fizikai munkát. Most irodában dolgozom.
A mi gyerekeink 15-22 évesek, és én szedem az étkezési pénzt, meg intézem az ebédet, meg a rendezvényekre mindent én intézek nekik.
Nagyon szeretem őket, van egy-két gyerek aki igazán a szívemhez nőtt.
Meg nem is akarok otthon tétlenkedni, ha csak erre nem ítél az orvos. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kevés pénzt kapnék akkor.
szerintem várd meg a vérzés végét.ha élénkpiros,olyan,mint máskor,lehet,h a végére el is múlik a fájdalom,mert valszeg akkor nincsen baba.Persze csodák vannak.:-)
Én megvárnám,míg vége és ha fáj továbbra is és nyugtalanít,akkor tesztelnék.
tudom én!
azt is megértem,h mérges vagy és teljesen jogosan...hihetetlen,ami ebben az országban folyik...:-/
vagyok,csak közben millió dolgom van...mosogatás,elpakolás,ágynemű
de a salival készen vagyok...
Párocskának ígértem pizzát,de szerintem csak holnap lesz...
köszi drága aranykás vagy
igyekszem pozitív lenni, de hát én már a tündérmesékben nem hiszek:)
de tudom, hogy sikerülni fog ebbe biztos vagyok 10000000000000%-ra csak nem tudom mikor.)
DE LEHET!!!!!
Tudod,mindig pozitívan!
És hát ma tényleg értetek is imiztem Csajok!Írtam,h nem olyan hivatalosan,hanem a saját szavaimmal.De nekem mindig bejött.Aztán valahogy elmaradt.De most újra kezdtem és kértem,h itt a fórumon is mindenkinek sikerüljön!És fog is!Hidd el!:-)
Ha máshogy nem,én beléd beszélem!:-)De ehhez lesz még a párodnak is egy-két szava,szerintem
persze van ilyen is
de nekem nem lesz olyan szerencsém
hát ez van ma Mo-on
szégyen te
állítólag majd megvizsgálnak kívül belül, meg beszélgetni kell
de próbálkozhatunk és fogunk is, de hát tudod már ez csak ilyen hátha
ha eddig nem akkor most sem hiszem
basszus.ez nem igaz.BALKÁN!:-((((
Nagyon sajnálom...
akkor most van egy hónap esélyetek a spontán babára,vagy nem szabad élesben?
hm...olyan sokáig akarsz dolgozni?
gyerekekkel szerintem veszélyes lehet,bár nem tudom,mekkorákkal foglalkozol,de nehogy felidegesítsenek!