Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Ti milyen tesztet használtok? Melyik a legmegbízhatóbb?
várom a véleményeket!
Andika'77 csak legyen igazad!!!
Így mi leszünk a legboldogabbak a világon!
:-)))ott lesz az a csík én úgy érzem,meglesz a szülinapi ajándékod,illetve már ott lapul csak még iciripiciri;-)))!!!
Írd majd meg!!!
Köszönöm szépen,jobban minden nap gy kicsit.
Voltam kontrollon,ott minden rendben volt és ha megjön most először,akkor hívom a dokimat és ad időpontot hormonvizsgálatra,amit én kértem tőle.
Aztán még 2 mensi és újra próbálkozunk a babával.
Én is optimista vagyok,összekapom magam lelkileg is és érzem minden rendben lesz ezúttal!
Várom a +++ tesztedről a hírt:-))!
Köszi, de már most izgulok, mi lesz, ha negatív. Pedig én optimista ember vagyok.
Úgyhogy, remélem reggel két csíkom lesz.
Mindenféleképp írok, a fejleményekről.
Te hogy vagy?
Szia!
Csináld meg,szerintem +++lesz!Írd majd meg,szorítunk!!!
Szia Epres!
Én is kérdeztem miért töröltette magát,állítólag a suli miatt,mert már a sok hoxázás a tanulás rovására ment.talán nem akart elköszönni,így könnyebb volt neki is.De szerintem ha túl van a vizsgáin,visszatérhet!
sziasztok, hétfőn kellett volna, megjönnie, de szerencsére még ma sincs semmi. Reggel csinálom a tesztet, drukkoljatok!!!
Nem túl korai?
Szia Babóca!
Szerintem igen,lehetsz babás:-),csak várj még 1-2 napot a teszttel,addigra már biztosan kimutatja a HCG-t a teszt!!!
Drukkolok Neked is!
Sziasztok! Csatlakoznék. :-)
Olyan kérdésem van, hogy tegnapra nem vártam, nem is jött meg, lekopogom, nagyon fáj a derekam tegnap óta, mint amikor megvan. Tesztet reggel csináltam, sajna negatív lett. Tud valaki tanácsot adni, esetleg még lehetek babás?
Szia!
Nem bántotta meg senki, csak úgy gondolta, hogy a sok hoxázás a tanulás rovására megy... :(
Szia Márti!
Miért döntött így,lehet tudni?Valaki megbántotta Őt??
Sajnos már nincs Zsivike :(:(:(
Nagyon sajnálom ,hogy így döntött:(:(
Zsivike eltűnt végleg... :'(
NEM AKAROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!