Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
amugy lattam a lnayok a peteerest napjat szamoltak...szerintem nem mindenkinek felidoben van...legalabbis nekem nem...
bekukkantottam:)
Te hogy vagy? Megy a drukk;)
most már nyákot is nézek. Viszont azzal én sem vagyok tisztában, hogy mikor kell együtt lenni és mennyiszer, merthogy tudom, hogy ha tojássárga akkor tutira próbálkozni kell, mert a síkosabb váladék azért van, hogy könnyebben feljussanak a hímivarsejtek, :)) De hogy utána milyen időközönként? Azt hiszem kétnapontát javasolnak.
jó reggelt!
Napzuhany!Akkor nézd meg,h a rövid ciklusban hanyadik napon van PÉ-d,a hosszabbikban,hanyadik napon,és akkor egyiktől a másikig mindent bele.Érthető vagyok?:-)
nekem van egy hosszabb, meg egy rövidebb ciklusom. Tehát a kalkulátorok csak irányadóak. Ugyanakkor jártam úgy, hogy örültem, teszteltem, negatív lett, aztán megjött. Az előző ciklushosszból indultam ki. Aztán most már figyelek más jelekre is. :))
én is megyek sziasztok csajok:) jók legyetek....
Na megyek megjött az ember! :)
Köszi Zsivi, hogy ki okosítottál! :)
most viszont mennem kell,jön a párom...:(L)
Holnap leszek kicsit délután is és este felé is.
Jó éjszakát mindenkinek:)
És megy a drukk mindenhova:)
Ovulációs kalkulátor be írod ezt a keresőbe és ki dob egy csomó ilyen kalkulátort! :)
hát ott körül igen
de ha 26 napos a ciklus amit előre nem tudsz akkor lehet csak 27-28-án lesz
nagyon köszönöm:) igazán rendesek vagytok itt mindannyian:)
tehát ha 16-án jött meg ...akkor 26 án?:)
kedd az 16.a
akkor 25-27-én lesz peteérésed
és mi ennek a kalkulátornak a neve?:D
most van a menszesem kedden este jött meg ..és vagy 24 vagy 26 napos.......nagyon ritkán jön meg késöbb
Hát én rosszul számoltam ki de a kalkulátor az jól! Ezen túl is ott számolom ki! A interneten csomó ilyen kalkulátort lehet találni! :)
na
akkor ha ez rendszeres akkor a menszi első napjától számítva a 10. nap körül van peteérésed
szia szia szép jó estét ...Hogy vagy?...milyen volt a torna?:)
mikor volt az utolsó menszeszed első napja? és hány napos egy ciklusod, tehát mennyi idő telik el 2 menszi között
nekem mindig 24 napra jön meg
Velem nem beszéltek?:-(((
ez csak akkor jó ha 28 napos a ciklusod
rendben...nekem is kiszámolnád ha megkérlek?..
nem nehéz
ha tudod, hogy pontosan mennyi napos a ciklusod akkor ki vonsz belőle 14 napot, mert normál estbe 14 nap hosszú a luteális azaz peteérés utáni fázis
és ha kivontad belőle a 14 napot akkor azon a napon lesz peteérésed
Én azt hittem mensi után a 14. napot számoltam! De meg ne kérdezd miért! Nem tudom..... :D
További ajánlott fórumok: