Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Igen az megint más!!Engem még a nagynéném is elítél!!Külön fog aludni???Persze majd rá jössz hogy este futkozhatsz át etetni....főleg ha olyan lesz a gyerekem mint az övé...
Hát én úgy vagyok vele hogy inkább felkelek mert ismerem magam annyira hogy minden egyes szusszanásra felkelnék!!!Most akkor melyik a jobb???
Na mindegy mondom én azt nem mondom hogy soha nem alszom nála,de inkább az elején szokjon hozzá!!
szia!
üdv itt!
mesélj,mióta próbálkoztok?
Sziasztok!
Új vagyok, de szeretnék csatlakozni Hozzátok, mert ez a leginkább "testhez álló" topik nekem:-) Nagyon, de nagyon szeretnék babát 2011-ben!
Bore
jó nektek,h lesz külön szobája.Én is híve vagyok,de sajnos nekünk nem lesz még.:-(
Nehéz lesz,de megoldjuk.Tervben van a bővítés,reméljük,minél hamarabb kivitelezhető,mert sok kisbabát zavarnak a szülők és azért ébred meg olyan sokat.
Szóval egyenlőre velünk egy szobában,de szigorúan a saját ágyában.:-)
Igen fel kell készülni és szerintem azért is jó mert van időd mindent elintézni hogy mire jön a baba minden kész legyen,meglegyen!!!Most nem extra dogokra gondolok,hanem ami egy babának tényleg kell!!!
Jó mi jövőre kifessük a lakást mert itt lesz az ideje!!!És a picinknek külön szobája lesz és van aki ezért elítél de így lesz!!Ha lesznek rossz napjai ott tudok/tudunk aludni mert van ott egy kihúzható kanapé!!Meg azért tényleg babaszobát akarunk ahová ha belépnek látsszon róla (a kiságyon kívül is)hogy ott kisbaba/gyerek van!!
Nálatok hogy lesz majd ?
én is
biztosan nem véletlen az a 9 hónap.nekünk is fel kell készülnünk testileg,lelkileg.:-)
nagyon remélem,h a closti miatt nem nagyon tud szórakozni.
múlt hónapban napra pontosan akkor jött meg,amikor az ovutól rászámoltam.
így elvileg jónak kell lennie.
húú,a szívem mélyén?most semmit...
de már éreztem tegnap,h sikerült.És minden wc-zésnél ezt érzem.de tudod,már 11szer csalódtam,ebből párszor biztosra vettem.Szóval óvatos vagyok.
a szívem mélyén egyébként csak reménykedni merek.:-)
Normális mindenki fél egy kicsit hisz felelős leszel egy életért!!!
Amúgy ott a szíved legmélyén mit érzel sikerült vagy a mensid szórakozik???
nagyon jó!:-)))
csajok,ne nézzetek hülyének...de azt érzem,ha baba van,megijedek a felelősségtől...Ez normális?:-(
Jajj sziasztok megint!!!
Csináltam krumplis tésztát mert már tegnap azt kívántam!Most eszem,de már alig bírok vele!!!!!!!!
Bekukk én is éhes voltam/vagyok mindig de pár napja nem is tudom éhes vagyok eszek pár falatot és fullon is vagyok!!
Tényleg igaz sokszor keveset!!!
attól függ,mikor kelek és ti mikor jöttök fel!:-)))
Elvileg 7 körül kéne,de valszeg ki kell mennem 5 körül,mint tegnap és tegnapelőtt.:-)
És akkor ellövöm,mert 6-7 órás tartogatott pisit napközben nem tudok produkálni.:-)
Szóval legkésőbb 7kor jövök:-)
naaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!