Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
sziasztok
Judit Te is vigyáz magatokra és pihenj sokat
sziasztok
én szombaton ezmiatt mentem be kórházba, mert feszült, szúrt a hasam erősen.megvizsgáltak, méhszáj zárt, Uh jó.Kaptam 2 magnézium infúziót, és ma haza engedtek.remélem többet nem lesz baj.
vigyázz magatokra te is.pihenj sokat, és szedj magnéziumot.
akkor még kb 1 óra és mehetsz haza
megyek kicsit lefekszem mert szédülök nagyon
puszi
na azért
a vérnyomásom nekem is elég alacsony, de én nem tudnék most kávét inni. én aludni akarok)))
de a cukorra valami édeset a vérnyomára kávét
a kávé megvolt és nem múlt a fájás most eszegetek egy kis édességet és talán jobb lett tőle
értem
de azért egy magne b6 lehet otthon, az csak vitamin
akkor pihikézz az aprókáddal, az is jó kis progi
vagy a vérnyomásom alacsony vagy lement a vércukrom
hát nem volt vérzés vagy ilyesmi, ezzel nyugtatom magam. azazhogy volt egy nagyon pici, de az még előző este és azt apa okozta)))
nem szedek most semmit, nincs is mit, elfogyott mindenem. délután összebújok a kisfiammal a tv előtt, sajnos ma ez a legjobb program, amire képes vagyok(
frontérzékeny vagy?
jaj édeske hát vigyázz magadra jobban
és most nem fáj a hasid?
magne b6 nem segít?
ha valami van akkor azonnal menj be az ügyeletre
és ha haza mész akkor pihikézz
Nekem csak a fejem fáj, de nagyon
hát elutaztunk a hétvégére, és tegnap rengeteget gyalogoltam, ráadásul meg is ütöttem a hasamat, vagyis valaki megütötte, többször is((
egész éjjel nem aludtam, mert egyrészt izomlázam van, másrészt pedig a hasam is úgy görcsölt néha, hogy többször felébredtem, és gondolkodtam, hogy menjek-e a kórházba(( ráadásul én hülye bejöttem dolgozni is, pedig alig élek(
nem, nem igazán
most Én is szarul vagyok
Veled mi történt?
szia
mizujs?
szia
igen, ilyen könnyen meg lehet.
Sziasztok.
Szilvi vagyok, banita barátnője. Sajnos banita kórházba került a kisfiával a fertőző osztályon vannak, hányós hasmenéses vírussal, úgyhogy most egy ideig nem tud jönni.
Szép napot és hetet!
Napzuhany,drukk a laparrhoz!:-)
olyan 23.a körülre
de majd kiszámolom, hogy mikor lenne jó ha megjönne ha mégsincs baba
jelentkezem a naplódba