Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
szia! csak annyit előljáróban, hogy pontosat nem tudok, de az össz teszto és a szabad is bőségesen emelkedett volt nálam is. igaz ennek a külső jelei nincsenek meg rajtam, talán szőrösebb vagyok csak az átlagnál, de azt irtom :))) arcon-karon-hason nem :)))
fél évet vártunk a babákra, de utána jöttek bőségesen. a mensim világ életemben óraműpontosságú volt, nem is kezeltek, csak diane-t irt volna fel a doki, de az nem kellett, pont az ellenkező hatásra vártunk.
mondta is anno hogy nehezítheti a teherbeesést, de nálam csak kitolta fél évre.
remélem, megnyugtattalak egy picit :)
oké!! :)))
Jóóóó szórakozást kívánok Nektek!!! :))))
Húú ebbe még nem vagyok jártas,de kedden már vágni fogom az összes értéket,mert meglesz végre az enyém is második nekifutásra.Drukkolok neked,majd úgyis beszélünk.Páromköszöni,átadtam az üdvözlést:)))))
Pusszantás ,este még felnézek,hátha lesztek,naplókat elolvastam,meg megírtam a sajátomat is!!!!!
Nahh! :D Akkor szép estétek lesz! :))
Boldog névnapot a párodnak! :)))
jahjjj igen! :D már csak 2 nap és 18 óra! :D
Már nagyon izgulok, és kicsit félek is, hogy mi lesz!
remélem tudnak segíteni nekem, mert nagyon magas a hülye tesztoszteronom! :SSS
4,79 :-OOO
Az bazi sok!!! :(
Hogy vagytok?? :)))
jön a meleg! olyan fáradt voltam egész nap! :-O
Aludtam is délután! :D
Helló csajok! :))
Mizujs??? :)))
Hát persze:-))) azért van olyan sok tini terhesség:-)))
ugyan-ugyan:-))
JÁJ! Már én se tudom mi van :)
Komolyan a saját gondolataimba gabalyodok bele :) :S
egyetértek Zsivivel, és azt se gondolja senki, hogy akinek már van gyereke, az sosem kételkedik magában.... és bizony hibázunk is néha. na bumm.
viszont azt nem értem, hogy ezzel kapcsolatban milyen infot gyűjtesz, miket olvasgatsz? ezen mások véleménye és tapasztalata nemigen fog segíteni, ebben nincsenek szabályok, erre meg kell érni.
Hát nagyon remélem :) A párom jó apa lesz, ezt nagyon érzem :) Remélem sikerül lezárnom ezeket az aggodalmakat és tiszta szívvel bele tudunk vágni :)
Szerintem kell még egy pár hónap és kitisztul a kép...aztán akkor jön a babó amikor ő akar úgyis :) Ha érzi,hogy nem vagyok még felkészülve, szerintem nem jön...
persze én nem rábeszélni szerettelek volna, csak elmondani, hogy a félelem egy soha nem szűnó érzés
ha teherbe esel akkor is félsz ha megszületik akkor is félsz, ha megtanul biciklizni akkor is, ha felnő akkor is
mindig
de megéri, mert egy csoda az egész anyaság
ezzel nagyon sokan így vagyunk
én is félek 1-2 dologtól
de ha megkérdezel egy anyát aki ezeket már átélte akkor azt fogja Neked mondani, hogy nehéz volt, de amikor a gyerek mondja Neked az anyáknapi köszöntőt akkor az a pillanat az a perc mindent de mindent elsöpör
a mosolya, a szeretete, a büszkeség amit iránta érzel
az illata, a nyugalom ami elárad benned mikor magadhoz szorítod
ezek a fontos pillanatok nem a kakispelus
egy gyerek nem a világvége
nem azt mondom mert valszeg nem fogsz tudni minden este szórakozni menni, de azért megoldható
és ott a párod, akiben bízz egy kicsit jobban, hogy a segítségedre lesz
természetesen ezt Neked kell érezni
de azt még elmondom, hogy az a 9 hónap nem csupán arra van kitalálva, hogy kifejlődjön a magzat, hanem arra, hogy az anya felkészüljön az anyaságra