Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
én is örülnék neki:-)
mindent elmondok,remélem papirt is ad végre,és onnan letudom irni,mi van rajta:-)
Mar megut a guta hogy megtudjam mizu!! remelem csupa jo hirek! :)
Lanyok: kerdes, most hogy ujrainditjuk a projektet, mit tudnek maskepp csinalni a sikeres fogamzas erdekeben?tippek, trukkok, finomitasok? :)) koszi elore is!!
Koszi szepen! a parom most mondta hogy 5 nap es elkezdjuk :D nem nagyon ertem meg a ciklusgorbet, de remelem ha ugy ketnaponta ramegyunk, sikerulni fog! neked nagyon szurkolok, holnap mesz dokihoz ugye? huu dejo lenne ha sikerulne nektek!!
;))
azt mondod?fogadnál is?
hát találjunk ki valamit:-)
Én azt érzem nálad baba van..akár fogadnék is veled ebben:)
de mi legyen a tét?
ma a 48.napon igy néz ki:
Hangucita,sajnálom:-(
Kitartás a jövő hónapra:-)
De ezt a teát lehet jó volna kipróbálnotok, ha esetleg most nem jön össze...sokan itták már a teát és sikeresen teherbe estek.
És te mit érzel?
Valami babás jelek nincsennek?
György teát próbáltátok már?
Nagyon sokan dícsérik a teákat, van külön baba tea csomag
www.gyorgytea.hu
Szia
Jó utat nektek!
az kicsikét messze van:)
Hátha ott van valami:)
Én nagyon drukkolok, hogy ott legyen aminek ott kell lenni:)
Hú,Ausztália?Az szuper lehet!!!
Az egyik barátnőméknek is úgy sikerült a Babó,h 6 hónapig semmi,aztán elutaztak nyaralni,és nem is figyeltek a baba dologra,csak jól érezték magukat,nem volt semmi gondjuk,és huppsz,sikerült.Akkor.Szóval drukkolok nektek!Sajnos nekünk idén nem lesz nyaralás,de csak megpróbálunk pihenni kicsit és kikapcsolódni.Este azért rágyúrunk!!! :-)))
(méhszáj még zárva)
Még idáig azért nem voltam dokinál,mert úgyis hazaküldött volna próbálkozni,nem akartam rögtön az elején hormonokat sem szedni,hagyom kitisztulni a szervezetemet,és vitaminokkal próbálkozok
Nikol!Leírnád,h milyen homeopátiás bogyókat szedtek?Megköszönném! (akár priviben is jöhet)
Köszönöm szépen a gólyákat Lányok! Még kicsit "kukán" mozgok itt a honlapon, remélem hamar beletanulok, hgy kell küldeni viszont.:)
Nichyca, elég messze utazunk, Ausztráliába. Nem mintha minden évben ilyen helyekre járnánk, de a Párom kutató és most ott lesz egy konferenciája, nekem pedig élnek ott rokonaim, így összespóroltunk erre annyit, hogy én is ki tudjak utazni vele. Úgy gondoltuk, ez úgyis egyszeri alkalom.
Ügyeskedünk addigis és mindig reménykedünk, hátha majd most.... :)
Hűha!
Ez az augusztusi hónap egész jónak néz ki mind a kettőnknek :))) De azért örülnék, ha addig sikerülne a babci. Na és hova mentek? Addig ügyeskedjetek ám!!! :)))
Szia!
Üdv köztünk!
Sajnálom, hogy nem sikerült a baby, de hidd el sikerülni fog. Mi már lassan 1 éve próbálkozunk, és még mindig semmi. Sőt, úgy néz ki, hogy még most sem sikerült :((( Pedig már nagyon szeretnénk egy pici lurkót.
Tudom, hogy milyen érzés csalódni, mi is így járunk minden hónapban. :( De ha nem jön össze, akkor augusztusban sikerülnie kell :) Megyünk nyaralni (nyugalom, jó társaság, jó környezet) minden adott lesz a dologhoz :)))
Szia!
Szerinzem is azt jelez, de még van pár napom. Igazság szerint nem tudom, hogy mikor is kellene, mert a hőm szerint 12. napon volt tüszőrepi. Akkor viszont 10.-én kellene nem jönnie. De szerintem megfog. :(
Én a helyedben azért még próbálkoznék du vagy este :)))
Sok sikert!!! :))))
pethoevi: Javítom egy mondatomat:
A hőmérőzést szerintem ne hagyd abba még HA csalódásos hónapok......
Pethoevi: Szerintem is menj el orvoshoz mert én azt gondolom,h jobb ha tudod a miértjét!!
Én is 3 év próbálkozás után mentem el orvoshoz de aki csak teheti menjen el minnél hamarabb.
A hőmérőzést szerintem ne hagyd abba még csalódásos hónapok lesznek akkor is jó tisztában lenni azzal,h mikor mi zajlik le bennünk...
Jó munkát!!!
Nincs mit megköszönni Mira! Én azt gondolom,h még "rövid" ideje próbálkoztok mindennek eljön az ideje. Én is itt vagyok 32 évesen még mindig baba nélkül. Igaz ha tavaly beadadtam volna a felírt hormon injekciót akkor lehet,h már a karomban tarthatnám. Akkor egyéb okok miatt ez elmaradt és most úgy gondoltuk megpróbáljuk először homeopátiás bogyókkal hátha...
Ha mégsem akkor sajna mégiscsak a szuri marad..
Én is azért csalódtam annyira,mert irtó becsapottnak éreztem magam.Nekem is olyan tüneteim voltak,amik előtte soha,és késett is... :-(
Már jobban vagyok.Ez van.De tudom,h sikerül majd... :-)
Most megyek melózni,délután jövök!
Szép napot nektek!
Pusssz