Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
na elmentem...irok hoy mi volt
puszi
Ez tökjó!De erről él remélem,lemaradtam! :-))))
Sziasztok!
Nem kell idegesnek lenni, mert kérdezgetik, hogy mikor lesz már baba. Tudom, nagyon fájdalmas dolog, tőlem is mindig kérdezgetik (rokonok, főnök), de megpróbálok nem foglalkozni vele. Letudom annyival, hogy ha jönni akar rajtunk nem múlik, hát akkor jöjjön :) Csak azt nem tudja senki, hogy orvoshoz jár az ember miatta. Bár a főnök valamennyit tud belőle, mert melóból mindig lelépek olyankor. De jó, hogy Ő így fogja fel. Mindig azt mondja, hogy a nőknek az a dolga, hogy szüljenek, és neveljék a gyerekeket (aztán csak ez után jöhet a munka (jó főnök nem? :)
Milyen idő van felétek? Itt úgy esik az eső, mintha felhőszakadás lenne. Tiszta gáz!
Látom, van más is, aki majd csak szeptember-októberre nem várja. Én most fogok majd biztosítást kötni, olyat, ami fizet szülésre, úgyhogy megkötéstől számítva egy évnek el kéne telni, ami azt jelenti, hogy próba kb. októbertől.
nekem sztem már 3 + van:-)
De leht csak az utolsót lehet annak tekinteni?szerintetek?
Szerintem azért még ezt ne könyveld el így! És valóban használjátok ki az időt :))))!!!
na elindulok készülödni...megirom mi lett...
Így állunk:
Susika-máj. 27. ->++
Nikol-júni. 8. ->++
Noémi-júni. 18.
Évi-júni. 26.
Bea-júni. 29.
Eszti-júni. 29.
Hangucita-júli. 5.
Mira-júli 5. -6.
Zsiványka-júli. 9.
Nichyca-júli. 13.
Aszta-júli. 19.
Május (Timi)-szeptember/október :-)
Jajj, köszi, de még nincsen mihez, csak a tervezőkhöz csatlakozom egyelőre! Eredmény még várat magára. Sőt, próba is majd csak ősztől! :)
KItartás lányok,tudom hogy mindenkinél megszületik 2011-ben a baba:-)
tőlem is kérdezik, de teljesen egyet értek veletek...
egy idő után már idegesítő...
most kicsit mennem kell, zsolti hazajött:) kihasználom ezt a kis időt:)
ja amugy nekem tuti meg fog jönni mert teljesen lelottyadt a mellem:)
nembaj majd jövöhonapban a 3.inszem csak összejön:)
majd jövök addig is puszi!
szió!
mikorra nem várod?beírlak a táblázatba! :-)
hát igen...ez tényleg így van.de ők pasik.fogalmuk sincs az egészről...
:-)
hát nem is az,de ellenállok!csak belül fáj kicsit.ezért is bánt és ezért van talán,ha görcsölök rajta...
Nyilván, főleg nőként csodálom, hogy állandóan kérdezgeti. És ezzel valóban bánt bizonyos értelemben, mert nagyon jól tudja, hogy elmondanád neki, ha jönne a baba. Én azt utálom a legjobban, hogy a férfi kollégáim engem egy ilyen karrierista, önző, törtető nőnek gondolnak, pedig ha tudnák...én minden diplomámat, papíromat visszaadnám, csak anya lehessek.
értem,hát nem lehet egyszerű:-)
DE kitartás:-)
Sziasztok! Hűű, de rengeteg hozzászólás lett így alig egy hónap alatt!! Úgy néz, ki, ha minden jól megy, akkor 2011-ben bébiumm lesz Mo-n! :D Na szóval, szeretnék csatlakozni én is, hogy szaporítsam a népet! :)
sóginőmnél legalábbis igen...sajnos.
igen,csak amikor elmondod januárban,h igen,nem teszünk a baba ellen semmit.februárban,h ha jön,szólni fogunk,és ennek ellenére minden alkalommal megkérdezi...az szerintem rossz indulat...
csajok,én minden alkalommal találkoztam kollégával a nődokinál,mert melette van az üzmorvos,meg a fogdoki,és már másna azt kérdezték terhes vagy?csak azért mehet az ember dokihoz..na jó mi azért mentünk mert késett,de ez nem oyan egyértelmü szeritenm,
csak ez a város nagyon pletykás,ezért itt nem is tudja senki,h magasabb volt a hormonom.másnap már azt hallottam volna vissza,h meddő vagyok...
így csak anyukám tudja,Párocska,és ti.
én már gondoltam rá,h elmondom mérgemben,ha megint felhozza valamelyik...Akkor pofára esnének,és talán magukba szállnának.Eszükbe sem jut,h ezzel fájdalmat okoznak,és sebeket tépkednek...
Igen, van, aki egyszer megkérdezi és mondom, hogy majd időben szólni fogok, ha babát várok és ezzel le is száll a témáról. Csak páran nem gondolnak arra, hogy sokan vannak, akik nem azért várnak tovább, mert nem akarnak gyereket, hanem azért, mert ugyan nagyon is szeretnének, de sajnos egyelőre nem jön össze.
nekün is,csak már ott tartanánk,zavar a füst,ugyhogy ha apa knn az erkélyen és cigizik,én nem megyek ki:-(
Helló Csajok!
Na,engem is ez zavar.Pl sóginőm...szerintem direkt baszogat.Mondtuk nekik már januárban,h ha lez,arról tudnak majd.Ennek ellenére minden egyes alkalommal megkérdezi.Ha nem tud mit mondani,inkább maradjon csendben... :-/
persze tisztelet a kivételnek:) ezt elfelejtettem:)
ebben teljesen igazad van! előző munkahelyem nekem is ilyen volt... deilyenek az embeerek..
ha betarja 3 hétig,akkor kell vennem neki 5 liter energiaitalt:-)
Zóval van mi motiválja:-)
További ajánlott fórumok: