Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Napzuhany,szerintem manapság erre is tudnak megoldást!HA kiderül,lehet,h kapsz valami gyogyit,h a te tested ne nyírja ki a spermákat vagy ne lökje ki a babót!Szerintem ez manapság orvosolható,de ebben nem vagyok otthon!
sziasztok! egyenlőre én vagyok az egyetlen ilyen tapasztalattal? tegnap nem tudtam jönni, mert gondolkoztam. A mi esetünk egy kicsit eltér a többitől. Pénteken az ultrahangon closty nélkül is volt két érett, mindenórás nagy tüszőm. A méhnyálkahártya befogadásra kész... Elvileg itt nem látnak petevezeték elzáródást, ha nálunk az lenne a gond, de nem tud többet tenni a körzeti nőgyógyász. Tehát az ő működése itt megállt. Mondtam, hogy a férjem andrológiai eredményei is jók, így ketten egészségesek vagyunk. Megállt a tudomány, és ajánlott egy orvost, aki elvégzi azt a vizsgálatot, amelynél kiderül, hogy esetleg mi KETTEN NEM EGYEZÜNK. Sokat gondolkodtam és minél előbb szeretném ezt a vizsgálatot, akár mennyibe kerüljön, mert ez a szenvedés tönkre tesz lelkileg. Ugyanakkor félek is az eredménytől. Mi van, ha tényleg azért haltak el a babák, mert mi (mármint a férjem spermái és az én petéim) nem egyezünk????
persze, van
ezeket inkább inszemkor szokták adni már
Nekem ez olyan volt mint egy inszem csak a sper. nem ők "tették" belém:)
szia
hát ez érdekes
olyan mintha nem akarna megrepedni a tüsződ
tesztelj még végig, amíg el nem kezd halványodni
nem fáj a hasid?
Szia,légy üdvözölve itt!!!!!!!!!
Sziasztok lányok!
Csatlakozhatok?
Röviden magamról:, van egy gyönyörű 5 éves kisfiam (kedden lesz 5), tervezzük a tesót. Októberbe teherbe is estem, de sajna műtét lett a vége (üres petezsák a 10 hétben)mára már úgy ahogy jól vagyok.
Tegnap volt a mensim utsó napja, úgyhogy jöv7-en már próbálkozunk is. És teljesen felpörgettem magam (jó értelemben) Azért is akadtam rátok.
Mindenkinek drukkolok, hogy sikerüljön!
Szia Zsivi! Te sem tudod miért van az hogy az ovulációs teszt már a harmadik napja ugyan olyan erősségű mint a legelső napon! Nem akar halványodni!
nem clostiból, hanem én kaptam még mellé 4 tüszőérlelő szurit is
szia,nem tudom mitől van...............
Most csináltam csak egy csik ugy hogy holnap is tesztelek. köszi. puszi:)
Szia! Elvileg ha pozitív addig kell csinálni még negatív nem lesz! Szóval ha lehet akkor minden nap közel azonos időben!
Sziasztok ! Szeretném a segítségeteket kérni. Ma vettem Gabriel ovu tesztet ma este 7-kor tesztelek , de sajnos nem tudom a következőt mikor csináljam. Légyszives aki rá ér válaszoljon . Szép napot. . .
Sziasztok csajok! Baj ha az ovulációs teszt már a harmadik napja ugyan olyan erősségű mint a legelső napon! Nem akar halványodni! Mitől lehet ez?
SZiasztok, van valaki a fedélzeten?
kétszer egynél többet adtak?Mennyit?
nem lesz baj
én annál sokkal többet kaptam
a dokid majd úgy is rajtad tartja a szemét
Jaj az nem jó!Nekem hála az égnek nincs már mandulám!Ja azért újabb parát kitaláltam magamnak.
A closti leírásában benne van,hogy pco esetén kisebb dózissal kell kezdeni a kezelést.Nekem meg 2x1 van megadva.Mondjuk nem tudom hány mg,mert nem váltottam még ki,a neten néztem meg a betegtájékoztatót.Remélem rendben lesz minden.A túlstimulálás következménye mi lehet?
ahahm
akkor ez nagyon jó hír
szia
na, akkor már nagyon közel vagy hozzá
nem igazán, fáj a mandulám
képzeld írtam több dokinak ilyen orvos válaszol rovatba,diabetológusnak,endodokinak,eddig ketten válaszoltak,hogy egészséges terhelt eredményeim vannak,jele sincs hogy ki fog alakulni IR vagy diabétesz.
Szia,jól eltűntél..írtam neked üzit is egyik nap.
Megjött,úgyhogy hétfőn hívom a dokit,jó lenne ha pénteken meg tudná csinálni a hsg-t,túl akarok lenni rajta.Jobban vagy már?
Szia!
Bizony-bizony.... szombat van. A jobbak ilyenkor kelnek ki az ágyikóból.... mi meg már talpon vagyunk és dolgozunk mióta... :)
Se baj holnap lehet sokáig szundizni. :)
Szép jó napot!Én vagyok,csak gyereket elkészítettem,ment központi felvételit írni,meg karifát szedünk le,közben takarítok.
Szép jó napot mindenkinek. Nagyon szombat van mindenkinek.
Na megyek! Fürdök és irány az ágy! Szia! :)
Hát az ciki volt! :) :) Ha én lettem volna ott tuti levágtam volna a gatyát róla! :)
További ajánlott fórumok: