Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
sziasztook!
hihi
nem,csak fázik,mert a Zura szereti a hideget és megy a légkondi!:-DD
miért vagy paplan alatt?
beteg vagy?
zokni van a lábamon és paplan alatt:-(((a férjem lefagyaszt:-)
szüleimnél voltunk de. , kocsimosás, porszívózás ...most pedig henye-hunya....utána szülinapi buliba vagyunk hivatalosak.
Ez elég morbid
Igen, de lehetséges, nekem is van olyan ismerősöm ikrekkel, hogy egy hét van a két baba között:-))
nekem jól
bár nagyon melegem van:(
főzök pont
neked?
Valamelyik nap olvastam egy sztorit már nem tudom hol,hogy egy csajsziak ikrei születtek,de az egyiket nem vették észre,vagyis nem is vehették észre az uhangon mert 1 hónappal később fogant,és ráadásul aa csajsszi menstruált is,szóval tuti,h csak később fogant meg...Pont annyival van visszamaradva a bébi...
hogy telik a hétvégétek???
sziaztok van itt valaki??
Sziasztok!
Délutántól nyaralok, néha majd bekukkantok, amikor netközelben leszek. Babásodjatok! :-))
Nálunk nem dörög, de nagyon lóg az eső lába. REmélem, elkerül. És mocccccskos meleg van!!!! :)
semmi gond, én sem voltam már itt utána. De jó neked! Mi most megyünk nyársalni, remélem, jó lesz. Lépek is. Este lehet, hogy jövök, de lehet, hogy nálunk is mozizás lesz, majd eldől. :)Pusza
Jó reggelt Lányok! :)
Ki hogy van?
Huuu.. itt dörög az ég!!!
Bocsi, hogy eltüntem!Apa hazajött egy nagy csokor virággal, mondta, hogy szépítkezzek megyünk mozizni és vacsizni(házassági évfordulónk volt tegnap), és rohantam!Most meg huncizunk egy kicsit a bébi mamaánál alszik!Most is csak benéztem!Egyébként a 18. napon vagyok ma és kiscsajra gyúrunk!
szerintetek, terhesség alatt lehet valakinek ovulációja?
Az jót tesz neki! A lábad melyik része kapott? pócold föl és meglátod, milyen lesz holnapra. Én javaslom, hogy ha nem múlik, nézesd meg, mert csak rosszabb lehet. De remélem, elmúlik magától!
hű, ez meglepett!! hajrá, drukkolok!!
Akkor mi volt az tegnap!
Követelek még egy tesztet!!! :))))
köszönöm egyébként jól vagyok... csak kicsit reggel összetörtem magam! :(
Már várom a szerdát! Akkor lesz meg az eredményem! :))
zsiványka drukkolok:-)
látom más is szenved a lábával,nekem 2 napja a jobb lában etére bedagad comtól a bokámig,kenem este reggel,kiváncsi vagyok hasnál e majd valamit:-)
Miiii??? :-O jahjjj szegény!
már bedagadt... :S
Most jegelem...
köszi
szerintem csak egyszerűen késik
csak már adnám a szurit befele magamnak:)
De jóóóóóóóó!!!!!!! :))))
Megy a drukkkkk! :)
sziasztok
jelentem nem jött MÉG meg
jó 7végét
puszi
sziasztok!Hazaértem a melobol,iszonyu meleg van:-)Ti hogy vagytok?
További ajánlott fórumok: