Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
szép napot neked is puszi:)
na sziasztok én megyek haza, mára végeztem de otthon folytatom mert takarítanom kell, további szép napot mindenkinek.
puszi
én kifejezettn szeretném, de nálunk kicsi rá az esély
nekem is lehet ketto egyszerre nem bánnám, még van is rá esélyunk mert a nagypapámnak van ikertestvére.
teljesen mindegy, hiszen csak praktikus okokból örülnék a dupláknak: nem kellene még egyszer ezt a cécót végigcsinálni...
oké, úgy lesz:) vegyesben szeretnéd, vagy egyneműek legyenek?
megittam a kávét :)
nekem is jöhetnek mindjárt duplák!
hát nem dobnám ki :) De elég lenne egy :)
sztem nem bánnád a kettőt sem:)
na, vagyok megint...le kellett mennem a gyógyszertárba..meg a páram elgarázdálkodta a gépet..
Ikreees ? ÉN?? Elég lesz egy is :)
neked tessék példát venni róluk :) te olyan ikres vagy:P
ott köröz nyugi oda is megy:)
Mellettem meg itt a Brendon bolt, annyi pocakos van :) A szomszédba meg ikrek születtek :)
bárcsak igazad lenne, ámen.
az egyik kolléganomnek most született kisfia 2hete, a faluban az egyik haveromnak is kisfia lett pénteken született, a szomszédban a csaj terhes, mindenki körülöttem éz nem normális, úgy látszik a gólya mindenkit eltalál csak minket kerül el.
hátha nem lesz igaza a dokinak és nem kell 2-3 hót várni
sajnos igen, de majd nemsokára állunk a teszt felett és ugrálva: igen lesz
ez jó igazad van bárcsak az lenne, de a dokim szerint legalább 2-3hónapig kell szednem a duphastont hogy hatása legyen.
én max a raktárhelységbe tudnék befekudni, de már zenét hallgatok a kollégáim meg itt körülöttem játsznak a neten. lehet én is elkezdek.
Valamelyik nap mentem fel a pipildébe, két tini csaj ált egy terhességi teszt felett, az egyik imátkozott, hogy csak most ne, csak most ne
Fantörpikus, a mi szánkból ez ugy hangzana, csok most igen, csak most igen
Én meg befekszem ide a gardrobba, kiirom, hogy csendet kérek, alszom !!! :)
arra a szobára én is igényt tartanék:)
én a kávét nem szeretem, inkább iszom egy fekete teát.
szerintem is aludhatnénk egyet, nemtudom miért nem találták még föl hogy a munkahelyen legyen egy olyan szoba ahol ebéd után lehetne egy fél órát aludni, nagyon szupi lenne.
én mindjárt főzöm a kávét... valahogy ki kell bírni a délutánt.
Én is álmi vagyok :) Most kajáltam, meg az idő is..Aludjunk :)
én sima alma-fahéjas teát iszom, de azt hiszem kellene valami ami feldobna mert majd el alszom.
ÓÓÓÓÓ, nekem is ke forralt bor :)
egészségünkre :)
További ajánlott fórumok: