Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
igazán örülök, hogy neked bejött :)
de véleményem szerint akkor sem erre való. hiszen ha rövid a lut.szakasz, és a progi nincs megtámogatva, akkor az 14. napi pé-vel is rövid marad.
persze lehet, hogy egy stimulált tüsző után jobb minőségű sárgatest marad hátra...
ezt nem teljesen így gondolom. pé nem középidőben van, hanem ciklushossz-14 napon.
tehát felesleges előrébb hozni, inkább ilyenkor a lut.szakasz megtámogatására volna szükség (mert ha az rövid, akkor nincs idő a beágyazódásra. hiába hozzák előrább a pé-t, ha satnya a sárgatest, és rövid a lut.szakasz, 14.napi pé-vel is rövid lesz).
a closti stimulál. tehát arra való, ha nincs pé, legyen.
jó reggelt!
a clostyt akkor adják, ha később van a pé mint a középidő pl nálam is ez volt,de volt pé-m!!csak már idő nem volt a beágyazódásra...ennek hatására szépen 14. napra előrehozták a pé-t!!
gery!
üdv itt (is) :)
Sziasztok! Csatlakozhatok? Jövőre én szeretném,
ha beköltözne a kisbabánk a pocakomba!
jó reggelt!
Natali!
progiszint fejből nem megy... de vsz azért ennyi, mert csak most jött meg. a kérdésekre válasz:
1,bal oldali pete egyszerűen a hasüregbe jut, és onnan, ha szerencséd van, akkor átvándorolhat a jobboldali petevezetőhöz is akár... de akár bal oldalon is bejuthat, hiszen nem elkötve vagy :) ha nem jut el a méhig, egyszerűen felszívódik.
2,nem tudom, mi lehet a clostitól, mert még nem szedtem.
3,nem tudom, a clostinak miköze van a progiszinthez... sztem semmi. inkább osztanám a doki véleményét: ha van pé-d, minek closti?
pé lehet mensikor... tk bármikor lehet a középidőn túl extra pé. ha elmúlik a meni, kellene egy újabb uh, hogy hogy áll a nyh.
biztos, hogy most sikerülni fog
jóéjt drága
Most én is feladtam, nem nagyon foglalkoztat a téma, kicsit most pihentetem az agyalást, persze együtt vagyunk, meg minden, de ennyi. Lehet, hogy pont most fog összejönni, nem?
Jó éjt Lányok!
nem szabad drága
ne add fel soha
képzeld januárba megyünk pár napra wellnesezni
ti is menjetek valahova, ha megtehetitek
ilyenkor menszikor távozhat a ciszta?
valahogy olyan eszméletlenül nagyon nagyon görcsöltem
Hát igen ez érdekes, de lehet, hogy a closti kicsit túlstimulálta a dolgot nem? bár ez csak találgatás.
Csak abból gondoltam, hogy ott az egyik petefészekben a tüsző, meg ugye az méhnyálkahártya is elég vastag (de ez még mensikor leválhatott, ha mensi előtt voltál uh-on).
helló lányok
mizu?
Hát tényleg elég fasz volt a doki, no komment.
Hanyadik napon voltál uh-on? Középtájon, az endometriumból gondolom. Ha nincs petevezető is eljuthat a méh-be a pete, de azért kicsi a valószínűsége. Az, hogy melyik oldalon fáj a petefészek nem minden esetben azt jelzi, hogy abban a petefészekben érik is a tüsző, a kutatások kimutatták ezt, de nem tudják rá az okot megmondani - érdekes nem?
Szerintem egy-két nap és peteérésed lesz, a tüsző méretéből gondolom.
Gyógyszerekben nem vagyok kompetens, Youlcsi hátha válaszol!:)
Youlcsi jelentkezz:)
Eredményeim vannak:
1 hónap után 21. napon progim 30,5 1 havi Closti után,
32. napra megjött ma, de dúrva petefészekfájdalom miatt uh-ra mentem ma:
Uterus ap 40mm, endom 10 mm-es, jobboldali ovarium tüszje 20,7 mm, baloldali ovarium norm.
Kérdéseim:
- bal oldalon nincs petevezetőm ennek ellenére ott van tüszőm, hogy jut a méhbe, termékenyülhet az meg valahogy?
- jobb oldalon iszonyat szurkálás, de ott nincs tüsző, lehet a clostitól?
- kevés lett a progim még így is, jövő hónaptól 3x1-et kéne szednem, nem lesz az dúrva?
egyik doki azt mondta minek szedek én peteérés serkentőt, mikor már korábban volt terhességem ergo most is van szerinte pé-em, és szapora vagyok mint egy kisnyúl ( kvázi kúrvának éreztem magam) :) aztán közli bunkó stílusban hogy fogyjak le mert ha erre hízok rá a terhesség alatt akkora leszek mint egy bálna.
Jó dokinak mondták, de én többet nem látogatom :D