Babát szeretnék (beszélgetés)
Szerintem jobb lenne ha at mennel Debrecenbe,sajnos kosztudot hogy a Romania=i orvosok,nem a legjobbak,sajnos sok a tapasztalat.En szerintem addig menyel,amig felre nem kezelnek!
Sok sikert!
Én is babát szeretnék de egyenlőre sikertelenül
Kisfiam is nagyon szeretne kistesót
erdélyi?
igazából csak azért kérdeztem, mert sok múlik a dokin is, lehet dokit kellene váltanod..
mi 6évig vártunk a bébira, végül inszeminációval jött össze az első, ő most 5,5éves, a legkisebb(a negyedik) pedig 3 hónapos. A tesók már egyből összejöttek, az első indult nehezen:)
de egy jó dokin szerintem rengeteg minden múlik!
sziasztok!
nemreg bukkantam ra erre az oldalra es olvasgattam a hozzaszolasokat de sajnos nagyon elvagyok keseredve mert nem akar osszejonni a baba.....ugy kezdodott hogy yasmin fogamzasgatlo tablettat szedtem tavaly novemberi honapban abba is hagytam de utana nem jott meg, elmentem orvoshoz, o azt mondta hogy nala minden rendben, elkuldott vervetelre es ott kiderult hogy magas a prolaktin szintem, erre bromot irtak fel de duphaston de nem segitett, visszamentem a dokihoz es a bromot kicserlte dostinexre es most azt szedem felet/hetente de mar nagyon szeretnenk babat es nagyon elvagyok keseredve mert nem tudom mit tudjak kitalalni hogy minel elobb osszejojjon...allitolag nincs peteeresem....erre mit javasolnatok? koszi elore is
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- Kisbabát szeretnék, de....
- Kisbabát szeretnék hamarosan
- Babát szeretnék... mikor hozza már a gólya? :)
- 21 éves vagyok és babát szeretnék, de ebben a helyzetben bele merjünk vágni?