Babásodjunk! 2014-2015-ben (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánok!!
Nessy extrán sajnálom, pedig annyira szorítottam neked.
És szorítok a továbbiakban is!!
jó reggelt lányok!EGY gyors helyzetjelentés,aztán megyek dolgomra. Köszönöm a drukkokat,szorításokat,de ma reggelre megjött.
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumtagnak,és azoknak akik csak olvassák a fórumunkat!
Köszönöm mindenkinek!
Megmondom őszintén ezen még nem gondolkodtam.
Szerintem az újévben csak.Mert 28-30-35 napos általában a ciklusom.Megvárom a 35.napot ami ugye 28.-ára esik,ha akkor sem jön meg akkor bevetek egy tesztet.
És ha nem jön meg mikor akarsz tesztelni?
Szorítok!!!
Köszönöm....Fogalmam sincs hogy mi lesz ebből.Örülnék ha sikerült volna,de esélyes hogy meg is jön.A héten kiderül. :D
Sajnos nekem ilyen rózsaszínezéssel szokott kezdődni a mensi is szóval...
Lehet mégis csak sikerült?
Drukkolok neked!!
Lányok tegnap írtam hogy kezd megjönni.Hát rózsaszín pecsételés volt,de épp hogy valami,ma meg már semmi...
Kíváncsian várom mi sül ki ebből!
Nem nekem mondták ezt.:-)
Szerencsére nekem nem akarnak ilyen jó tanácsokat-dolgokat mondogatni az ismerőseim. : D
Itt van egy cikk erről:
Nálunk például anyukám B RH- és a nővérem és én is A RH+ vércsoporttal rendelkezünk. Anyu emiatt gyógyszert szedett, amikor engem várt és nem lett semmi gáz. Pedig ez már jó pár éve volt. :)
Nem vagy ezzel egyedül. Lehet, hogy ez az első babásokra jellemző csak, de én is ezt csinálom.
Egyébként engem az is zavar, hogy most hetekig azt sem tudom, hogy jól van-e a kicsike. Legközelebb csak januárban megyek a dokihoz.
Sziasztok!
Nyugodj meg Vecus,nem lesz semmi baj!Ez a butaságot amit meg az ismerősöd mondott felejtsd el.
Már csak azt nem értem,hogyha nem ért hozzá,miért mond marhaságokat?
Nálunk úgy már ki megint sikertelen a hónap,már kezdődik a dolog... :(