"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
hát remélem is:))))
bár nálunk nem lesz lagzi
Az már csak egy hónap! hamar elrohan!! nagyon szép mennyasszony leszel!!! való igaz, hogy sok helyen alapdolog kellene legyen a hormonvizsgálat. De sok helyen nincs!! pedig a dokiknak ezt alapból tanulniuk kellett volna!!!Sokszor a beteg jobban tudja, hogy mi a baj, mint az orvosa! nagyon meg van fordulva ez a világ:( Sajnos nem jó irányba!!
azért sok a három vetélés
nekem egy elhalás bőven elég volt
nagyon nehéz volt feldolgozni és túllépni rajta
pláne, ha 3x történik ez meg
Én meg ápr. 25.-én lánybúcsuba megyek, és utánna héten lagziba. Az tényleg közel van, biztos szép leszel!
nem idegesít, örülök neki. innentől jobb lesz:)))))))))))))))
április 25.
próba smink akkor lesz, amikor próba frizu, az időpont még nincs lefixálva
de már nincs sok idönk:))
én a vetélés után dokit váltottam, mert sok minden nem tetszett
és az új dokim azonnal kérte a hormonvizsgálat eredményét és kiakadt, hogy anélkül kaptam clostit
nála alap a hormonvizsgálat
Na azért, vagy tényleg jön a seggbe rúgás :)
IGEN, UGY LESZ:))))))))))))))))))))))
Örülök Nyuszi,hogy megvan a "bűnös"!!! Bár iszonyat idegesítő lehet,hogy CSAK most derült ki,ennyi megrázkódtatás után!! DE mostmár célegyenes!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
az még a reggel volt, azóta már erősödtem lelkileg egy kicsikét:)))
mert hülye volt a dokim....
együtt, babus:))))))))))))))))))
egyszerre.....de örülnééék:)
Mikor lesz az esküvőtök??
Ez nagyon JÓ HIR NYÚSZIIII!!! Akkor hajrá, mondom én Nektek lányok a "MÁJUS" lesz ám a MI HÓNAPUNK!!!!!
Akkor ez most jó, az utrót én is szoktam használni inszem után, beindulnak a dolgok!
de hiszen ez szuper nyúl:)))))))
de miért nem volt ennyi vetélés miatt előbb hormon?
Olvastam a mai napló bejegyzésed Babus, nem tetszik ez nekem! Fel a fejjel picit, nemsokára megváltozik az életed!
nekem most erre jó az esküvő szervezése
meg a rengeteg szépülés a kozmetikusnál
igen én is igy vagyok sokszor, ha eszembe jut a babatéma, jövök hozzátok egy kis plusz erőért! itt mindig megkapom a ++++++++++++++++++++ Tőletek! Köszönöm Nektek drága Barátnőim:)))
Felhívott a dokim...:O
MOST....Szombat du...
TEgnap megjöttek az eredmények, csak nem volt ideje felhívni...NEM VAGYOK PCOS...Azért nem maradt meg baba, mert annyira alacsony a progeszteronszintem, hogy nem tudja megvédeni a babát a menzitől:O
BAZEEEG..
Ehhez új orvos kellett...:S
19nmol/l
Az kalap trutyi:S
JA, és szerinte NEM KELL JÚNIUSIG VÁRNI, HANEM SIMÁN KAPOK PROGESZTERON GYÓGYSZERT (sztem Utrogestan) és Áprilisban ha megjön, utána jöhet a menet!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
El sem hiszem:D:D:D
Én néha úgy érzem megőrülök, ha nem lazíthatok picit, mondjuk a legjobb nekem ha vagy unokaöcsimhez megyek, vagy fallabdázni, akkor jól esik kicsit elterelni a figyelmem a babáról.
mi is itthon ülősek lettünk, elvagyunk, mint a befőtt
sikerült a fősuli alatt kitombolni magam
Igen, Mindenkinek meg fogja hozni a babókat:)))
Köszi viszont drága Írisz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mi meg szinte sehova nem járunk. Valahogy már nem is vágyom annyira, mint lánykoromban. Akkor nagyon ritka volt, ha otthon megtalált valaki. télen a hegyekbe, nyáron a strandra meg össze-vissza üdülni. elmult az az időszak. most a projekt lett számomra a legfontosabb. ez érdekel egyedül:))
Úgy legyen :) A tavasz meghozza a várva várt babát!
Babus!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ja,és mi egy órával hamarabb mentünk,hogy előtte lefárasszuk! a többiek az óra végén lefeküdtek,lihegve. A miénk hozta a labdáját,és rohangált érte!:)))))
További ajánlott fórumok: