"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
azt hiszem nekem a csipkebogyó levet ajánlották, vagy feketeribizli levet. eléggé hashajtó, de nagyon jó volt, nem is kellett dokihoz mennem.
Amikor először volt ilyenem, nem is tudtam ugye mi az, rögtön adtan antibiotikumot.
másodszorra, harmadszorra lefőztem 4 liter teát, és hát az egész nap a wc-re járkálásból állt, de két-három óra után már nem fájt a pipilés, és rendbejöttem másnapra:), annyi hogy munkából haza kellett kéredszkedni amiatta egy napra, de ennyit megér:)
Gondolom:(De fel a fejjel!És mi itt vagyunk neked:)
Remélem h minél hamarabb el tudsz menni orvoshoz és tudnak valamit adni arra h a csillapodjon a vérzésed!
Igen sok sok folyadék minden percben:)
A forró fürdőt kerülnöm kell Manó miatt de már amennyire lehet "forró" azt tegnap kipróbáltuk az orvosom ajánlására és jó volt utána.
Köszi:)Puszi
:) ez jó:)
most is ugy vagyok,hogy babum itt sertepeltél körülöttem,igy játszunk.egy kis kikapcsolodás ez nekem.
szia.)
egy kicsi felfázás yganúm van de szerencsére csak iylen kezdeti stádiumban van,csak nagyon aggodó típus vagyok nem szeretném h Manónak baja legyen aztán tegnap kicsit beparáztam de a dokim megnyugtatott!
Most kúrálom magam ezerrel és remélem amilyen gyorsan jött oylan gyorsan távozik!
Hogy vagy?
szia ! én lemaradtam mi bajod van?
bocsika de én se vagyok sokat mostanság.
Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam jönni..
De felhívtam a dokimat és azt mondat nyugodjak meg igyak nagyon sokat szinte folyamatosan h minél könynebbe ürüljön a szerevezetem és akkor nem elsz gond + kamilla fürdőt ajánlotta és ez este nagyon jól is esett,na meg a sok pisi is is jól jött,igaz éjjel is ki kellett mászkálnom de nem baj!
Úgyhogy am is ezt követem iszok iszok pisilek és pisilek:)
Aztán reméljük nem lesz nagyobb gond!
Szép napot nektek:)
szia babus,mi ujság veled?
és mi van evvel a másikkal aki ide ilyeneket ír?
Sztem. 38 körül.
Igen Johanna:o)