"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
sziasztok lányok, van valaki?
na már be is jelöltem a naplódat...
na de most tényleg mennem kell sietek.
pussz lady
Kész vagyok Évi, köszi a tanácsot:) Nem vesszük hasznod?:D mi van?:D butus:)
Lady!
el kell mennem, az egyik barátnőm megcsinálja az adóbevallásomat, sztem nem leszek sokáig...
addíg csináld a naplódat...
pussz
látod, mégha nem is veszitek hasznomat azért van 1-2 jo ötletem...
:))))))))))))))
Jó ötlet, köszi, csinálom is:)
szia kismami hogy vagy???
csinálj naplót... legalább nyomon tudunk ott is követni és tudsz feltenni uh-képeket meg a tesztedet is...:))))))))))))
Sziasztok visszajöttem picikét:)
szia, erre is küldheted...
mi remélem jól elkaptuk a hétvégén a pé-t...
te hogy vagy???
Ó anyám,most olvasom!PICI,nem pisi!Egész mást jelent!Na ezt a pötyögést még gyakorolni kell!:)))))
Sziasztok!Ma már meló volt nekem,de 20oldalt kellett végigolvasnom annyit írtatok mire hazaértem!Most is lenne dolgom,de pisi pihenés belefér!Napok óta nem láttam a gólyánkat!Mostmár tudom merre járhat!:))))Remélem mindenkihez eljut,csak aztán majd zavarjátok haza,mert kihagynám a 19nap múlva esedékes mensit!
Puszi Csajok:) Megyek szülői értekezletre. Vigyázzatok magatokra!
na visszajttem csajok megint elment a netem...
szia belly...
én is nagyon nagyon szeretném, olyanjó lenne tényleg egyszerre örülni és a szülést is együtt várnánk :)
de én is kiegyezek a májussal is csak jönne már :)
na tényleg mennem kell, indulok haza!
puszi
Bár úgy volna Bellyke:))) Én nagyon szeretném,ha most sikerülne Neked is és Íriszkének is!
Babusnak tuti,hogy fog:))
szia!
szerintem lehet beágyazódástól, ha máskor nem volt ilyen mensi előtt! de hamarosan kiderül :)
drukkolok!
sziasztok! 10-én, pénteken nem kéne , hogy megjöjjön erre ma ill tegnap estétől pár csepp vér volt csak, reggel óta semmi, már azt hittem megjön, de nem, mi lehet ez, esetleg beágyazódás vagy mi? lehet e beágyazódás a mensi előtt 4 nappal?? nem hinném. amióta tudatosan készülünk a babára azóta igen furcsa lett a ciklusom, vagy csak nem figyeltem rá eléggé. . .
szia Édes!
látod beindult, tényleg :)
Te következel ugye tudod??? és utánad pedig én és Íriszke!
majd Babus és mindenki!
Én is megyek!Puszi mindenkinek!
Lady!! Nagyon örülök Nektek is!! Lányok,ez olyan jó!! Én is szeretnék pozi tesztet!!:))
Nem vagy az!Nekem ez a 11. napom!És azthiszem , hogy ma lesz vagy van peteérésem mert fájdogál a jobb petefészkem!Szóval megy az akció ezerrel!
Sajna mennem kell vasalni!:( Estefelé jövök!:)
De b.nkó vagyok,nem is kérdezem,hogy Te,hogy állsz? Hol tartasz?
Én is így gondolom. De még alszok rá egyet!:)
Várd meg szerintem míg betöltöd a 6 hetet mert akkor lesz szívhang is!És még nem kése le semmiről!
Ó lányok, köszönöm a kedvesz szavakat igazán megható. Most el kell mennem menyasszonyi ruha utolsó próbára. Este rakom fel a képet:) Puszi nektek
További ajánlott fórumok: