"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Ne beszélj butaságot hope:) Távol állsz Te attól a szótól, hogy béna!! üss a szádra gyorsan! Nem béna vagy, csak mi egy másik kategóriába estünk. Nekünk nagyon nehezen jön össze a babó, de ha összejön, az életünk lesz:))
igen nagyon sok ilyen sotet ember van.... de te egy draga ember vagy babus:)))
Húúú Cicmic, hát nem irigyellek :( Sajnálom..akkor nem csak én szívok ezzel :) Azért ez vmennyire megnyugtat, de tényleg :)
Babus..vannak ám ilyen emberek, akik tiszta nyomik, nem is érdemes velük foglalkozni :) Tudom, hogy itt segít mindenki, ahol csak tud...de vhol szerintem, ezt saját magunkkal/magunkban kell letisztázni...túl lesz mindenki a depis korszakon, remélem :)
És nekem napközben semmi bajom :)
sajnos vannak olyan emberek akiket ha akarsz sem tudsz megbántani, mert olyan sötét, hogy nem veszi a lapot!
elolvastam:))
Hat ezzel en is igy vagyok :(((
en is jol be hiztam:((( most ki labaloba vagyok a depibol de most meg beforditottak egy hulye joslattal en is leirtam a naplomba:((
Meg mindenkinek sorban pozitiv a tesztje es en oszinten orulok mindenkinek de egy kicsit benanak erzem ilyenkor magam:(((
Nem és nem!!! Távozz el depi a lányokról:)))
Igen, már ideje volt. De egyben felesleges is. Holnap már ugy fog csinálni, mintha mi sem történt volna. Ennyire sík hülye:(
Mi van velünk csajok???? itt a tavasz és mindannyian depisek vagyunk? Mi ez?
Jó lesz drága huszka, nemsoká tullépsz ezen a depis időszakon!!! Örülök, hogy jobban vagy:))) Mi itt vagyunk Mindannyian, szívesen segitünk Neked:)))
Ha tudnád, hogy engem hányszor néztek már terhesnek.... nagyon bántó, főleg, hogy az szeretnék lenni. Egyszer az egyik vendégem megsimizte a hasam és közölte, hogy : "gratulálok" meg tudtam volna folytani!
Látom Babus, kiosztottad a kolléganődet...biztosan megérdemelte :)))
Szia Babus, Boszy :)
Köszi Babus..már így az este folyamán is a jobb szakaszomban vagyok :)
csak a szokásos. kezdte az idegelést, de olyan hülye, hogy akármit mondhasz neki, egyszerűen lepereg.Ugyanaz mint a falra hányt borsó:)) már kibirom ezt a kis időt:)))
Szia Hope..Cicmic :)
Napközben tök jó kedvem van, estére pedig úgy bedepizem, hogy csak na..írtam is a naplómban, hogy mi volt :( Hát ez van...lehet, hogy a végén még sz..ok bele :)
ideje volt Babus, jól tetted! :))) Remélem most már békén hagy Téged!
Szia huszka! Jobban érzed már magad?
Na..sokunknak nem a legjobb napjai vannak..látom :(
szia:) Hogy vagy??? Jobb a kedved egy kicsit??
Jó lenne közéjük tartozni, ez nem irígység!
Hope Drága, egész jól érzem magam. :) Furcsa, de nem vagyok magam alatt.
Pedig ma volt 8 nem fogadott hívásom, nem volt kiírva szám, szal valszeg Kornél volt. :) Hagy tobzódjon egy kicsit :> (hejj, de gonosz vagyok :D)
Oké várunk drága Manó:) puszaaa
naaaa mi tortent?? Biztosan megerdemelte...!!!
puszi tereteri:))) jó éjt Neked is:))))
Szia-mia! Köszi egyre jobban, eddig sz.r kedvem volt, de a csajok lelket öntöttek belém.
További ajánlott fórumok: