"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
azt hittem már egyedül maradtam :)
én is mindenkinek drukkolok akinek még nem sikerült, és azoknak is akiknek már igen, hogy minden rendben legyen!
:)) tudtam én:) tök jó:) ! sokminden eseményre fogok én itt hazajönni!
Köszi Belly! Örülök, hogy rendeződött minden! Szeretlek! Puszi
:) le a kalappal a türelmed előtt :)
de igazad van, ha ott a baba úgysem fog megjönni :)
remélem így lesz!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rendben, menj csak, pihenjétek ki magatokat! és tényleg ne izgulj, minden szép és jó lesz! akkor a baba miatt meg főleg nyugodtnak kell maradnod!
érezzétek nagyon jól magatokat! várunk! puszi
köszi, majd ezt igyekszem fejben tartani. egyelőre azon izgulok hogy jól fűzzék a fűzőm:)) azt nem tudom megcsinálni magamnak:)) Minjárt jön a leendő férjem ( :)))) ) és alszunk, vagy nézünk egy filmet vagy hasonló.
Még várjál eldönteni, hogy megjön e. Tudod h addig semmi sem biztos. Nekem nem jött meg, de másmilyen görcseim vannak azóta, néha úgy érzem, na most. hát remélem, nem holnap találja ki:D Ma kb, egyszer pisiltem eddig, ez mindent elárul. Még szedán a kozmitól is kikéredszkedtem két masz között:DDDDDDDDd
El kell lassan mennem, tényleg pihizünk, aztán holnap már nem tudok jönni sajnos:)
el tudom képzelni milyen izgatott vagy :)
olyan jó nekem is visszagondolni erre :)
viszont ma pihenjetek sokat, mert holnap nagyon hosszú és fárasztó nap lesz! viszont egyet mondok, lehet már mondtam! ha reggel elkezdesz izgulni és pánikolni az esküvő miatt, akkor nézz tükörbe és mondd azt magadnak, hogy ez a Te napod és minden pillanatát élvezned kell, nem szsbad hogy arra emlékezz majd vissza hogy mennyire izgultál! oké? és minden szuper lesz :) alig várom a beszámolókat!
egyébként a babával mi a helyzet? ugye nem jött meg?
nekem tutira meg fog, ehhez nem fér kétség :(
Ó köszi szépen! Még olvasom perszem, most kis időbe telt mire visszaolvastam mindent mától. Az uj körmeimmel meg még elgépelgetek:DDDDDDD De nehoyg már azt feltételeztétek hoyg elhúzok:DD ez jó. MOndtam h jövök vissza. Azt nem gondoltam h ma, mert sok dolog volt. de most uy néz ki készvan minden, ruha itt virít a szbában, nagyon durva ez az egész, mint egy mese...
Drukkolok hogy ne jöjjön meg neked. Nagyon kiv leszek az eredményekre is!!
szia :)
épp most gondoltam rád, olvasd el a naplóm légyszi!
Te is vigyázz magadra Manócska!
kellemes ünnepeket! puszi
Mentem én is néha bekukkolok de nem hiszem hogy írásra lesz időm így én is kivánok kellemes húsvéti ünnepeket!!
Vigyázatok magatokra akinek pihenni kell pihenjen akinek még dolgozni azok keményen dolgozzanak:):)
Milli puszit küldök nektek!!
bizony vigyázni magadra!
kellemes húsvétot neked is!
örömmel olvasom Édeske hogy nem jött meg :)
remélem nem is fog! de figyu már! hogy a fenébe birod ki hogy nem csinálsz tesztet??
gondoltam beköszönök:)
Nemsokára jönnek anyukámék, őrizetes leszek, nehogy ugráljak:)))
Kellemes ünnepeket mindenkinek, ha tudok, jövök még:)
Köszi ildito!!
Szió Bellyke:)
nem néztem a babatervezőn,de megnézm,köszi!
Egyébként úgy hallottam,hogy mindenkinél másmilyen.
Mindenkinek ezer drukk aki + tesztben reménykedik.Sikerülni fog lányok!
Nem az számít mennyit voltatok együtt, hanem mkor!!
Én már reménykedem helyetted egy ideje:))))))
Csak összejön:)))