Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia Írisz drága:)) az majd a jövő hónapban lesz, pontosan még nem tudom, ugy majdnem hónap vége felé:)))hogy vagy?
Értem.Mondjuk nekem vetélés után volt ennyi, sde valószínűleg azért ilyen kevés, mert levállt már.
Te valóban profi vagy!!
Köszi az infókat!
Már mint mi a kersztanyuság vagy az endo vastagság? Vagy mindkettő?:)))
De mégiscsak van valami bibi, hogy nem jön a manóka?:(((
Szia kriszti! igen minden jó irányba kezdett fordulni:))
Ez a minimum!Ha lehetne többet is tennék!:)
Hát amit csinálsz!Picit bonyolultnak tűnik első ránézésre!Másodikra is!:)))
dehogynem drága timikém:)))
Az tuti!! A gyereknek sok fogadott keresztanyja lesz az biztos!:))) Én leszek keresztanyu!!!!!!!!
Nem baj, de pofátlan vagyok!:)))
Teljesítened kell nekem ezt!!hogy fogadott keresztanya státuszba kerüljek!! EZ PARANCS!!!:)))))
Jaj Babus, örülök neked, ja nekem 13mm az endo vastagsága az jó?
lombik esetén a 10 és az a feletti vastagság. inszemnél a 6-7-8 már jó eredmény:)
Oké!:) Te ezt honnan tudod?Már nézték?Egyébként azt olvastam,hogy jó!De lehet ha pár nappal késöbb nézték volna még vastagabb lenne!Ciklus napjától függ!
én lassan már le is fogok diplomázni belőle:)) vizsgaanyagnál biztos ötöst kapnék rá:)))
sziasztok lányok!
Babus olvastam a naplódat:)))
nagyon örülök, hogy ilyen jó eredményeid vannak:))
és akkor mikor is lesz beülti?
Szia ildito! herbáriában, gyógynövényes boltban kapható, de általában meg kell rendelni, mert hiánycikk!!
szia timikém!! köszi, hogy szoritasz értem:) nagyon sokat számit nekem az, ahogy hozzám viszonyultok:)))
Szerintem jobb, mint az én utolsó értékem 6mm-el!!
Szia:)
Akkor minden jól alakul, igaz?:)
Köszi, akkor mi tartsunk össze!!
Nekem 13mm az akkor jó?:)))
a megtapadásban van a legnagyobb szerepe, minél vastagabb annál jobban megtapad az embrió:))
Nyugi drága, nem sokára kiderül:)) Szorítok!!!
Mit rontottam el? Hát azt így gépen elég nehéz elmondanom. A lényeg hogy a lányok kevernek be a palackozóba pálinkát, annak van egy össz üvegszáma, és hektoliterfoka, na ezt amit ők fizikálisan megcsinálnak nekem gépben kell megcsinálni. Elég bonyolult, figyelni kell nagyon a számokra, meg a nullákra, meg arra is hogy hány fokos a végpálinka, de általában 40. Érted? Nem baj:)) nem kell. Én se, néha, meg ha kapkodok, most azt tettem, ezért szúrtam el:((
Megelőztél!:))Szegény babust nem hagyjuk kibontakozni!:))
Megtaláltam.Beágyazódáshoz min. 10mm szükséges!!
Na akkor mi egy cipőben járunk!:)
Gyorsan én is utánanéztem!Méhfal vastagsága!Minnél vastagabb annál nagyobb esély van beágyazódásra!Kész lexikonok leszünk mire összejön a baba!
Babus!
Olvastam a naplód!Ezt az e vitaminos csodaszert hol lehet beszerezni, és mennyi kb az ára?
További ajánlott fórumok: