"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szerintem ezek a jelek eléggé arra utalnak,hogy babád lesz:))
Tudja valaki mi a helyet Melittával?
Sziasztok!
Még új vagyok, de nagyon tetszik az oldal. :) Mi kb. fél éve próbálkozunk babaprojekt témában, de eddig sikertelenül.:( Van valakinek valami tanácsa, hogy mit csináljunk másképp?
Előre is köszi
Sziasztok!
Mensi első napjától elkezdtem inni a málnalevél teát. Viszont azóta a mikroszkópom megkergült. Minden nap páfrányos. Ez mitől lehet? Van valakinek tapasztalata ezzel a kombinációval?
Szia Borsi!
Köszi a biztatást, reménykedem... De ma a hőm csak 36, 8 volt... :-((
Szia Triniti!
Ezek jó jelek...:-)
Sziasztok csajok!
Nem rég leltem rá a fórumotokra, holnap lesz időm visszaolvasni Benneteket!
Mi is benne vagyunk a projektben. De sajna április óta semmi! Most viszont kb. két hete szurkál a hasam és a hőm tegnap reggel 37 volt, ma pedig 37,1.... A cickóim meg nem feszülnek, hanem inkább olyan viszketős érzés, mindig vakaróznék! Meg a bimbik érzékenyek...
Szerintetek?
Jó éjt! Holnap jövök...
Szia Babus!
Mi jól vagyunk köszi,a projekt közepén tartunk...:-)
És Te hogy vagy?Pihensz sokat?
Nitka!Barátcserje kapszulát ritkán lehet kapni,nekem eddig mázlim volt.Ha esetleg nem kapsz,megpróbálok én is venni és elküldöm,ha gondolod.
Én is gondolkodom a gynex cseppen,de nem lesz ez így sok?Úgy tudom a cickafark teával is egy hónap után egy hét pihit kell tartani,lehet ezek között is van olyan ami sok lenne.Nem tudom.Lehet,hogy ha végzek a kapszulával,utána veszek cseppet.A bar.cserje kapszulából is max.3 lehet bevenni egy nap.Nehogy aztán túlzásokba essünk...
Ezt csak érdekességképpen :
A mentősök, tűzoltók stb. arra jöttek rá, hogy baleseteknél és más szerencsétlenségeknél, a szerencsétlenül járt személyeknél fellelhető a mobil telefon. A mentőakciónál azonban ők nem tudják, hogy a számtalan név közül kit értesítsenek hozzátartozóként a balesetről. Ezért olyan ajánlást tettek, hogy mindenki tegye be a mobiljába a szükség esetén értesítendő személy(-ek) nevét és számát. Ilyen esetekre jött létre az ICE (In Case of Emergency) nemzetközi pszeudonim. E név alatt bejegyezhetnénk azoknak a személyeknek a nevét és telefonszámát, akiket az ilyen esetekben értesíthetnek a mentők, tűzoltók, ill. a rendőrség. Amennyiben több személyt kívánnánk megadni, akkor ICE1, ICE2, ICE3 stb. pszeudonim alatt lehetne őket feltüntetni. Ez a megoldás egyszerű, nem kerül semmibe és hatékony lehet.
Amennyiben érdemesnek találja, kérem továbbítsa ezt az e-mailt ismerőseinek, hogy egyre jobban elterjedjen!
Értem. Mit mondtak mi lehet az oka, hogy nem jön meg? Mondjuk tavaly nekem is volt olyan, hogy 5 hónapig sem. De mióta fogytam és szedem a Merckformint, azóta (lekopogom időben jön), persze kivéve most...32. nap :(((
Szedném már a clostyt :) Nagyon bízom benne, abban látom most minden reményemet.
szia mindenki! már tűkön ülök. 15 nap késés, és még semmi, holnap reggel 8-kor tesztelés (akkorra ér haza párom, aki nem akarja most kihagyni az eseményt, érez valamit). Annyira szeretnék jó híreket megosztani veletek.
És természetesen mindenkinek szorítok, hogy két csíkoljon a tesztje!
Én még alig 1 hónapja szedem a gynex-et. De ha már a dokid is ajánlja, akkor bízhatsz benne.
Az utrogestan-t azért írták fel, hogy megjöjjön a menstruációm... aug. óta nincs semmi.