"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Megnézze a doki a prolaktin dzintem, illetve a pajzsmirigyem, mert ezek miatt lehet, hogy nem marad meg a babó :(((((((((
Jó lesz az erdményem!!!:)
Most 3X2 Duphastont fogok szedni, úgyhogy biztosan sikerül! :) és KÉSZ...
A lényeg: fő az OPTIMIZMUS és a
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ gondolkodás!!! :)))
Szia Anya!
Semmi különös 4. napomon vagyok, várom a pé-t, UH-ot, illetve a somatoinfra vizsgálatot :)
igen, természetes Gigi, persze, csak én ennél földhözragadtabb és pesszimistább vagyok:(
tudod, nálam a pohár félig üres
ksözönöm szépen,
ígérem megpróbálok egy kicsit pozitívabb lenni!
ha máshogy nem megy, legalább gondolatban legyek az!
igen, csak a csalódástól akarlak téged és mindenkit megkímélni egy kicsit!
én ezért nem éltem meg tragédiaként, mert minden tünetem olyan egyértelmű volt, hogy mensi lesz!
Szia Írisz! teljesen igazad van, így vagyok vele én is, és tudod végig írtam is én is, hogy tuti hogy mensi, és még most is ezt gondolom, csak az a nyálka elszíneződés is elmúlt két napja amivel a mensi nekem indulni szokott, ezért mertem kicsit utat adni a reménysugárnak :)
de nem élem bele magam, mert tudom milyen rossz csalódni, ígérem nem kerülök magam alá ha tényleg megjön!
igen, persze, de az időpont nem egyezik (én voltam terhes)
ez csak az én személyes tapasztalatom
nem akarok negatív lenni, de sajnos sokszor hergeljük egymást, ami nem mindig jó.
remélem most nem haragszotok, hogy ezt leírtam.
de bocsi, nem akarok nagyon negatív lenni:((
csak mostanában kicsit ilyen vagyok:(
Belly, reménykedni mindig lehet, de nagyon féltelek a csalódástól!
tudod, nekem is minden pms megvolt, előbb is mint számoltam és már minden elmúlt, csak az enyhe cicifájás nem, és megjött!
az én tapasztalatom az, hogy ha előbb vannak a jelek, mint a mensi, akkor az bizony mensi,
ha akkor jelentkeznek, amikor kimarad az a babó,
de kívánom, hogy ne legyen igazad
csak az a bajom a fórummal, hogy sokszor sajnos lovat adunk egymás alá, és elékezd reménykedni és annál jobban fáj, amikor nem sikerül.
az nagyon fincsi lehetett :))
én ettem egy kis adag májgombüclevest, egy szelet grillezett csirkemellett franciasalátával (potom 960.-at fizettem érte....)