"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki, aki hasonló helyzetben van vagy volt, írja meg legyen szíves a saját tapasztalatát. Nevezetesen, hogy január 05-én kellett volna megjönnie, de még semmi. Azóta már csináltam két tesztet, az utóbbit ma reggel, de még semmi. Lehetséges, hogy kb. a 21. nap körül volt a peteérésem? A ciklusom mostanában 36-40 napos. kb 10 napja fájdogál a hasam, a melleim olyanok, mint amikor az első gyermekemet szoptattam, és folyamatosan hányingerem van. A hőm. nem megy 37 fok alá. Szerintetek????
:)) ok, hátha egyszer megtehetem!:)
én halat ettem....a változatosság kedvéért!
de holnap én főzök,csak otthoni kaják lesznek: fasírt, délután palacsinta, este rakott krumpli. igaz, tejfölt még nem találtam. de egy kínai boltban volt paprika in Hungarian style!!! durva!
Szia Hanim! :)
Küldjél repjegyet... :)
Szia Huszka!
Mi újság Veled?:)
elég kényelmes! délután amikor hazajön az egyik rendeléséből, megkérdezi mi újság. elmondok mindent, és aszerint járunk el.:)
a holnapi hírem az lesz, hogy görcsölök, de nem tudom mitől, mert ugye a mensimet is várom..de szerintem azt fogja mondani, várjak még megjön-e a jövő héten.
De jó lesz, ha pozitívat teszteltek!!!!!
Szorítok nagyon Nektek!!!! Ügyesek legyetek!:))
számomra is meglepő volt!
de a vérzés és a görcsök is elmúltak a gyógyszerektől, amiket kaptam, úgyhogy végülis ok, ha meggyógyulok nekem mindegy mi volt!
és alapos orvos, bízom benne, és nála lakunk...szóval tutira megy!
(a férjem diákkorában a doki családjánál lakott, 6 évig, innen az ismeretség:))