"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
nagyon szokott fajni mensi elott is az egesz mellkasom, de feszulni nem szokott! es most nagyon megnottek par napja, es szabalyosan ereztem ahogy duzzadt es kemenyedett. remelem ez babat jelent es nem egy brutal nagy mensit!
Neked elmultak mar a gorcseid ugye?
hanim,Lady köszi kérdéseket jól vagyok,csak egyre türelmetlenebb:)
de ez érthetö:) alig várom a következö menszim,igaz még csak most múlt el,de ez van:) nehéz lesz ez a hónap de lesz elfoglaltság böven:)
Sziasztok csajok!Hát nekem tegnap hatalmas görcsök közepette megjött!!!!!!!!!
De nem vagyok elkenődve egyáltalán!Csak ez a 30 napos ciklus zavar egy kicsit!!!Ennyi még sosem volt!
Ja szombaton napközben teszteltem egy hatalmas negatívat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kivel mi újság??
nem izgulok:) mar nem! most nyaron szulnek a sogornoim, az en hirem nem si lesz nagy durranas..:))
de Ok is sokat vartak, igy meghagyom Nekik az elsobbseget:))))
39. nap, mellfeszules, szuras, ja, es nagyon nagyok!
ugyanugy gorcsolok mint mensikor, csak most neha szurkal is, es kepzeld tegnap reggel tojcsim volt!!!
Cica, nekem regebben voltak 40-45 napos ciklusaim, dekb egy eve nem ment 40 nap fole, remelem nem most akar visszarendezodni 40 naposokra mert bedilizek!!!
jol vagy amugy?
a ciklus 3. napjától kell szedni 5 napon kersztül
szóval még meg kell várni, most a 15. napon vagyok...
szia Lady!
köszönöm, aranyos vagy :)
remélem tényleg hatni fog! csak ezt a ciklust ki kell várni... hgy elkezdhessem egyáltalán szedni
Szisaztok Lányok!
Belly, nagyon örülök neked, meg annak a clostynak, vagy minek, az tuti beletalál.!
Többiekkel mi újság? Meséltek?
en is ettol tartok, hogy nagy varakozassal bamulom a tesztet, kijon az egy csik...es megjon. ezert nyugtatom most le magam, hogy inkabb jojjon meg ha akar!
csak az a gaz, hogy 29en J nap!! Te hogy allsz a Jonas modszerrel?
bocsi lányok, itt volt a főnököm!
meg meló is van, úgyhogy nem tudok folyamatosan lenni...
szia Babuci, neked még nem köszöntem!
szóval HAnim, le a kalappal hogy ilyen türelmes vagy! remélem meglesz a gyümölcse :) nagyon drukkolok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
az tok jo!!
nem tudom mikor volt, nem nagyon szamolgatok, csak spontan szeretkezunk:))