"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
ilyen bénát, elcseszni a tesztet :))) Áááá, annyira ideges voltam. :)
Bizony, és 4 van belőle! :))))
Hát igen elöbb utóbb el jön az ideje,a legtöbb kismama életében!Pl krumplifözeléket már azonnal is ennék:DDD
Most akkor el kéne menni a patikába,vagy van otthon 3 teszted?? :-))))
Az ügyelet is ad ki terhességi tesztet?Nem fognak elzavarni?
nekem a legerősebb szuri volt, a GONALf 300-as. nekem is Gyuri adta be, illetve én szurtam gyuri nyomta be az adagot.
Boszy kussol, mint hal a szatyorban. :)))
Holnap vagy vasárnap csinál tesztet, Apával is beszél. :)))
Sziasztok lányok!
Megyek fürdetni meg vacsiztatni!
Szia Anya! bevásároltam, anyóséknál is voltam és már vacsit is csináltam :) mostmár csak a tiétek vagyok :)
Biztos Te is megtapasztalod majd!
CSajok nem olvastam még mindent vissza, majd később, nem akarok lemaradni senkiről :)
Cicmic, tüszők? ugye szép nagyok?
Borsi, minden rendben, jól vagyok ugye?
Már azt sem bánnám! Mondtam a kedvesemnek, hogy eddig biztos az volt a baj, hogy csak 1 tüsző volt, és a kiskatonák nagyon válogatósak, és most hogy több van már tudnak válogatni :)
Én sem mondhatnám,csak a könnyű,savanyú kaják jobban csúsznak.
Volt olyan a fiamnál,hogy megéreztem a krumplifőzelék illatát és nem tudom mi vett hatalmába,de negyedóra múlva készen volt és ettem is...imádtam!:o)
szia Belly, olvass és várom prividet!!!!
Jaj de jó!!!!Lehet,hogy babák...:o)
Szóval,ha sav.kápit érzel és venned kell,akkor vmi van...:o)
Én pl most abszolut nem vagyok kívánós,ezelött mensi elött mindig az voltam!de hallottam oylat is hogy a második trimesztertöl kezdödik a kívánósság!
Bizony! Ebböl lesz a szép baba :)
erre emlékszem Orsi!!!
ez azon a héten volt, amikor vasárnap teszteltél!!!
remélem minden rendben lesz veletek és nagyon nagyon szorítok értetek!!!
Minden ok Cicmic,látom vannak szép tüszőid???
Édi igaz?A szemei az enyémek...:o)Pont írtam,hogy émelygek és álmos vagyok állandóan kb. két hete.
Még az elején kérdezted,hogy milyen jelei voltak a terhességnek és most esett le,hogy egyszer amikor még nem tudtam,hogy babó van,a zöldségesben megéreztem a savanyú kápit és muszáj volt vennem belőle.Ez tegnap megismétlődött és eszembe jutottál hirtelen.
Nekem semmi panaszom nincs és nem is volt az elmult 11 hétben,söt még ennyire jól soha nem éreztem magam!Olyan dili dolgokat ki tudok találni,h mindenki kinevet:DDDDDMég magamat is:DD
Azért kérdeztem mert nekem nem volt anno!!
További ajánlott fórumok: