"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Várom majd az eredmény megprobálok majd visszaolvasni a hétvégén!!Én is pozítivat fogok tesztelni márciusra ez 100%!!!!!!!!Tuti leszek!!!És mindenki áldásom rátok :))))))))
(ma meg dili vagyok tegnap sírok ma meg ..........:))
remélem minden rendben lesz a cicáddal!!!
szia anya, szia adri, szia dorci!!!
Hello csajok!Hogy vagytok?
Köszönöm!!:))) De előbb Te jössz!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mindenki azt tanácsolja hogy vigyem vissza a dokihoz és így is lesz még ma viszem... sajnos több szomorú történetet is írtak, most is elsírtam magam...
beszéljünk a babákról mert itt a munkahelyen nem szabad kibuknom...
Szisztok!Nincs kedvem visszaolcasni valami jó hír?????
belly, kaptál hasznos tanácsokat, ötleteket a cicáddal kapcsolatban?
De jó is lenne! Köszönöm!
Az egyezségetek ugy lesz, ahogy megbeszéltétek!Küldöm hozzá a ++++++++++++++++++++++++++enregiát!
Ha szombatig semmi,akkor szombat reggel.. Nemrég még 19.-ét írtam.. Addig úgysem tudok várni, ismerem magam:)
Aranyos vagy!! Köszönöm!!
De Te meg fogod látni, mégpedig a pozitív tesztet, majd 9 hónap múlva a csodaszép kisbabádat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
most minden + energiámat neked adom, mert nekem msot egy hónapig nem kell :)
:)))))) Köszi! Rá kell hajtanom,ha be akarom tartani az anyával kötött egyezségemet!:)))
Mikor tesztelsz megint??Gyanus gyanus +++++::))))))))))))))))))))
Dorci drága, akkor hajrá! Ezerrel megy a drukk!! Itt is hideg van, de most nem esik.
köszi!! viszont++++++++++++++++++++
Drukkolok én is Érted! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ kívánok Neked és Mindenkinek ebben a topicban!
Én jól vagyok,bár mint írtam,akihűlés határán!:))) Sz.r az idő,hideg van,és mindjárt esni fog!:( De este akció,úgyhogy nem depizek,készülök!:)))
Hátha ugy lesz, ahogy irod! Nagyon boldog lennék! Majd meglátjuk, a vak is ezt mondta, mégsem látta meg soha.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Na vagyok megint most megnézem a tesztedet már erre vártam egész délelőtt csak most jöttünk haza!!:))))))))
Szegény! Anyósomék is azok voltak,de szerencsére már kifelé jönnek!!:))
Szia dorci! az előzőekben leirtam, ahogy érzem magam. Olyan semmilyen vagyok. Te, hogy vagy? Nálatok milyen idő van?
Drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++
Én teszteltem ma a 25.napomon. Fent van a képeim között,de alig látszik és 10 perc után.. a hasam meg fáj.. Szóval teljes képzavar. Ha szombatig nem jön,akkor tesztelek.
Babus, remélem a hasszurka már jó jel!és remélem a mensiről távolról sem fogsz hallani:)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ez tetszik:))) Nagyon jó!
szia keserÉdes! Kösz, a kisebb szurkálásokat, leszámitva jól vagyok. Te, hogy érzed magad?
További ajánlott fórumok: