"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
nem fogom megerőltetni magam.
Tegnap taliztam az egyik ismimel!Képzeljétek el szakitani akart a barátjával mert nem szereti másba szerelmes meg is csalta stb stb:Ez volt nyáron tegnap meg közölte hogy december óta babát akarnak és januárban volt egy vetélése szerinte mert dokihoz nem ment!Most meg február 2óra nem jött meg neki!!És úgy elkapott az idegbaj mert 2évvel ezelőtt terhes lett és a kicsi agyvérzést kapott nála 7hónapra mert az barinőm felelőtlen volt nem szedte a vérnyomáscsökkentőt!Jó tudom hogy amúgy is bármi előfordulhat de ideges lettem hogy vajon figyel e majd most magára!Láttam szenvedni a korházban mikor megkellett szülnie és szomorú voltam voltunk sirtunk!!És remélem hogy most jó anya lesz!
Bocsi hogy ide írtam le nektek ezt!!
Ne idegeld magad, azzal hidd el nem lesz jobb. Én már 14-ik éve ezen megyek keresztül. a környezetemben sorra születnek a gyerekek, nálunk meg semmi. 5 db tüszőm volt most legutóbb is, de ezek szerint még az is kevés. sztem nem sikerült a negyedik inszem sem. Nincs igazság ezen a földön. nem is volt oha! De egy a lényeg hogy nem adjuk fel!
Vigyázz magadra Drága!+++++++++++++++++++++++++
Remélem, hogy este jobb kedved lesz:))
Most tényleg, ha lehet ne erőltesd meg magad.
Majd elmulik, sztem. ilyen kis apróságokkal én nem rohangálok dokihoz. Lassan elköszönök, mennem kell dolgozni. További szép napot lányok! este leszek! sok puszi Nektek!
Itt Nyíregyházán takaritok 4 órában az Ügyészségen. Jó kis nyugis hely. csendes. nem megerőltető.
remélem, hogy igen. általában nem birom a frontokat. most is fuj ez a vacak szél.
Én elvagyok kicsit depizek most.Sok a terhes körülöttem én meg nem vagyok az:o((De neked nem kell ecsetelnem az érzést.
igen, jan 23-án volt az első napom.
Értem. És a dokit nem tudod megkérdezni, hogy normális-e a fájdalom?
Akkor még egy hétig izgulhattok:) +++++++++++++
A neten rákerestél?
Vannak napok, amikor nekem is, pedig nem volt laparom ne izgulj, lehet az időváltozást érzed meg.
Szia Jojjo! Hogy vagy? nem is szomorúnak mondanám magam, hanem olyan furán fáj a hasam, nem tudom, mitől van. Nemsokára megyek dolgozni.
Teljesen egy időben vagyunk!Ha jól gondolom akkor janurá 23-án volt meg!!:)
egy hét van. ma vagyok a 21-ik napon.
2 éve volt laparoszkópiám, eddig nem fájt a helye, most igencsak érzem. nem tudom, hogy mitől lehet. olyan érzékeny a hasam.
babus! Ne légy szomorú, mi a baj?
köszi :)) de te szigorúan magaddal foglalkoz:)))))))))))))
Nem erőltetem, de örülnék, ha leírnád,hogy mi bánt..
Tudom, hogy most nagyon izgulsz! Hány napod van a nem vártig?
Megy a drukk+++++++++++++++++++++++:))
De addig még azért lehet összebújni:))
Gondoltam hogy bonyulultan írom le!Az a lényeg hogy február végéig ha nem jön meg akkor tesztett lehet csináli!!
Hú, ez nekem bonyolult. Biztos azért,mert nem hőmérőzök meg ilyenek.. Lehet, hogy épp emiatt fogunk lemaradni a pé-ről,de azt elhatároztam, hogy ha most megjön,akkor mensi után 2 naponta akció lesz:))
Jaj babus:)
Küldök egy kis+++++++++++++++++++++++
Írd ki magadból a félelmeidet,rossz érzéseidet! Sokszor már az is segít.
Fizikailag,vagy lelkileg nem vagy jól??
6 nap igen de mivel ha tényleg a 19.napon volt pém akkor még plusz a félidőhőz képest 5nap igy az már 11nap :(és most 33naposnak kénne lennie és nem jövöhét csütörtökén hanem azutáni héten kedden kénne valaminek lennie!Mindegy február 28-ig úgyis megtudom!!
fogalmam sincs. olyan nem jó érzésem van egész nap. már reggeltől.
Még 6 nap:)) az nem az eleje.. Hány naposak a ciklusaid??
Semmi különös!!19.nap peteérés hőm 36.6 majd tegnap és ma már 36.8 cicim fáj leginkább a bimbóm érzékeny!!Ennyi amit tudom mondani ja és még csak most járok a 22.napon!!!Sehol semmi még az elején tartok!!:))
További ajánlott fórumok: