"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Sziasztok! Búcsúzom én is mára. megyek lepihenek, dvd filmet nézek. puszi! jó éjt Nektek!
a fogzástól én is tartok...
most kicsit náthás Angyalka, de nem vészes. Tudod, nagyon sokáig vártam rá én is, és így minden pillanatot kiélvezek vele, tehát annyira nem is bánom, mikor ébren van :) Sokszor éjjel is elnézem, és lehet, hogy hülyének néztek, de potyog a könnyem a mai napig, hogy egy petefészekkel, p4-es ciszta, veseciszták és egyéb " nyalánkságok " után itt lehet nekünk. Ezért mondom mindig, hogy nem szabad feladni ...
Lányok mára búcsúzom!
Puszi mindenkinek!
Szia cicmic!A drukk még mindig megy! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon örülök, hogy jól vagytok. puszi
Az én kislányom 2-4 hónapig átaludta az éjszakát!Aztán jöttek a fogai...Amúgy ő 1,5 koráig aludt gond nélkül délelőtt és délután!Nem volt rossz baba!
nincs semmi bajom, egyszerűen örülök :)))
Szia Boszy!
Örülök hogy kibékültetek apával!
reggel mindig kikísérjük Apát, ha dolgozik , addig elalszik a kocsiban, akkor bezzeg alszik 2 órát utána. Ma délután is levittem, aludt is valamennyit. De legalább éjjel tud aludni, és 1 hónapos kora óta így alszik. Álomgyerek :)
Halihó Csajok!
Apával becsiccsentettünk az újraörömésbódottág érkezésére, szal kicsit Zizi vagyok. :)
Apus szerint hízzak, mer' nem akar madárijesztőt! :))))
Hát igen akkor éjjel kialussza magát!
az este jó, de nappal.... mint a felnőttek, akkor alszik , ha leviszem a babakocsiban :S különben nem hajlandó egész nap összesen , ha 2 órát alszik, ami azért egy 3 hónaposnál még kevés.
Akkor nagyon jó baba!Szavad se lehet!
én is szeretném újra átélni, de Zsolti nem akar többet, de majd megoldom ;))
Aki közületek lányok először babás lesz , az kap tőlem egy zenélő forgót ajándékba :) gyerünk :) Várom az első üzit :)
Remélem nekem már nem szabad ;) Aranyos vagy!
fél 6-kor kel először, eszik 160-at aztán alszik 7-ig :)
Jajj, de aranyosak vagytok :) Köszi, hogy így szurkoltok...majd kiderül... Rámférne már egy kis öröm :))
Na megyek nézni a tv-t.. további szép napot Mindenkinek és jó romantikázást! :D
Puszi Nektek
Én el is köszönök. Egy kis valentin-napozás vár rám :) Jók legyetek! Szép éjszakát mindenkinek! Pussz
Az a jó, ha sokat alszik:) Hányszor ébred fel?
A fiam elsőre összejött:) Nagyon szerencsések voltunk!
És ilyenkor meddig alszik?
az esti nyűgit leszámítva jól :) De ez menetrendszerű, meg kell harcolni az alvásért :)
sziasztok :) végre elaludt, most már van időm itt lenni :)
További ajánlott fórumok: