"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
És érzel valamit esetleg?Persze uazok a jelei a terhességnek és a mensinek is...Jaj de drukkolok!
Mi 9 hetesek és 4 naposak vagyunk,most már sokkal jobban,már nem émelygek annyit,csak ilyen hülyeségeim vannak,hogy tejbegrízt csináltam és mellette ettem a savanyúkápit...
szi Orsika!!!
hogy vagytok?
ige, ez tuti nőgyógyászati mármint a patik
a kozmetikusom mondta
nekem az államon van, az emésztési.
én pld. a gyógyszer után csak 2-3 havonta mensiztem, mert teljesen leállította a pé.-t.
a cickafark-palástfű nagyon jó volt, napra pontosan beállította a ciklusomat, de meg is nyújtotta..
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Babus!Hogy vagy?Babó?
igen tudom,hogy nem oké vmi, de a drága dokikám épp Thaiföldön "rendel" 3 hétig...
nekem a fogigátló után 47 napra jött meg,de állítom,hogy a cickafarkteától,amit a 42.naptól kezdtem inni.
Azt olvastam,hogy a gyogyi után rendszeres ciklus az gyakran csak azért van,mert a szervezet emlékszik,hogy szabályos időközönként meg kell jönnie. Kb fél év kell,hogy magára találjon,és van akinek gyogyi után fél évvel ki is marad,vagy nagyon rendszertelenné válik.
Abban bízom hogy én most rendeződni fogok, mert a ragyáim is kezdenek elmúlni. Főleg a nyakon áll alatt és oldalt lévők utalnak a hormonok változásaira. Ezeket nem lehet kitisztítani,mert csak piri dudorok (gyönyörűek)
ez igaz, én teakeveréket (cickafark-palástfű) ittam a vetélés után, hogy a ciklusom és a hormonrendszerem helyreálljon.
egy hónap volt, amikor gondoltam kipróbálom a málnalevél teát, de a 8. napon elkezdtem barnázni, megijedtem és abbahagytam.
voltál dokinál?
mert ez nem jó, hogy alig van mensid
velem semmi különös, múlt hét szerdán mensi,a cilusom rövidül a tea abbahagyása óta, most csak 29 napos volt!
hétvégétől akció apával kétnaponta
akkor bocs,hogy azt hittem! Azért remélem majd elolvassa akinek szántam:D
Íriszke drága, Manócska ne kelljen könyörögni, meséljetek!!!
iszod a málnalevelet?
én abbahagytam!
nekem bezavart!
ha csak simán tartom és átnézek rajta,én is csak homályos pontokat látok!
Úgy látszik a málnalevél tea tényleg előrébb hozta a pét, ma még csak a 13. napon vagyok!
nem vagytok túl szószátyárak titititi
szia Gofrika!
én nekem nincs mikroszkópod, valakivel összekeversz,
én eddig még csak hőt mérek!
ha volt páfrányerdő, akkor akcióra fel!